Trixie Maze Leif 35 cm
Maze Leif 35 cm €14,95 €15,99

Maze Leif 35 cm

€15,99 €14,95
Out of stock
  • Zaterdag besteld, maandag in huis!
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Veilig en achteraf betalen
Product description

Trixie Maze Leif 35 cm

A special play and sleeping house for small rodents such as Mice and Dwarf Hamsters. The Trixie Maze Leif house has four rooms and a removable roof. The maze can be entered via the front or top entrance and the fun can begin! It is nice to know that Lief House mimics the natural environment of small rodents. The animals live in nature in caves with corridors and several rooms.

The Trixie Maze Leif House is made from untreated natural wood.

  • natural wood
  • play and sleeping house
  • for creating a living environment that is as natural as possible
  • removable roof
  • with slope and 4 rooms, 2 of which with darkened sleeping area
  • with floor in the bedrooms
Specifications
Afmetingen: 0
Openingen: -
Materiaal: -
Open Bodem: -
Geschikt voor: Knaagdieren
Trixie Maze Leif 35 cm
Reviews
9.4 / 10
(7)
10 / 10
Emmie 18 January 2020

Staat heel mooi natuurlijk in het hok ook mooie kwaliteit. Check alleen wel de afmetingen na zodat je zeker weet dat ie in je hok past want hij is wel erg groot maar verder echte aanrader!

10 / 10
R 03 January 2020

super leuk, mijn hamster heeft er erg veel plezier van. De afmeting van de deksel is echt exact 35 cm waardoor hij net niet in de diepte in mijn aquarium past, het huisje er onder valt er wel binnen. Even een klein randje er af zagen en hij past wel zoals ik het in gedachte had. Geen probleem, alleen wel even een aandachtspuntje voor anderen die aan hamsterscaping doen met een bak van 80x35cm :)

8 / 10
Lindsey 01 January 2020

Het is het lievelingsholletje van mijn dwergje, en ik gebruik het ook als plateau voor het looprad en waterbakje. De bovenkant is niet helemaal recht, maar het blijft natuurlijk hout

8 / 10
Kathleen 01 October 2019

Onze muisjes vinden het top.

10 / 10
Mirthe 09 June 2019

Mijn gerbils zijn er zeer blij mee. 1 van de vakjes in de doolfhof gebruiken ze vaak als nestje. Ze hebben ook al een doorgangetje bij gemaakt onder het trapje. Ze zetten het helemaal naar hun eigen hand. Heb deze aangeschaft gehad voor als verhoog voor hun loopwiel van 30cm op te zetten. En die combinatie werkt perfect, loopwiel past er mooi op, en blijft goed staan.

10 / 10
ElloEllo 07 December 2017

Ik denk dat dit eerlijk gezegd nog een van mijn favorieten huisjes voor hamsters is. In de Detolf kooi van Syr Bayou is hij erg fijn als een soort plateau, ik zet haar zandbakje en drinkbakje op het deksel, zo blijft het vrij van troep. Zij heeft enthousiast haar voedselvoorraad erin verborgen en ondanks een dikke zaagsellaag (30 cm op zijn dikst) slaapt ze toch nog het liefst hierin! "Extra" uitgangen zijn er enthousiast in geknaagd.
Een ander huisje staat in de traliekooi van mijn hamster Boeddha, die gebruikte hem eerst als opslagsilo, maar naar enkele weken is ook zij toch ingetrokken als ware.
altijd leuk om te zien hoe ze de boel toch weer inrichten!

10 / 10
snoepie 12 September 2017

leuk huisje mijn kleine schatje is er dol op

Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »