Trixie Play tower 30 cm
Play tower 30 cm €15,95 €16,99

Play tower 30 cm

€16,99 €15,95
In stock
  • Zaterdag besteld, maandag in huis!
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Veilig en achteraf betalen
  • Ordered before 4 pm, delivered tomorrow!
Product description

Trixie Play tower for small rodents

The Trixie Speeltoren is a very special building for small rodents! The Speeltoren consists of 9 different rooms that are separated by wooden walls. Through two steps and two entrances, your rod can enter the play tower and walk through. The play tower also has a food bowl at the very top and your rod can sit on an exit on top of the play tower and enjoy the view!

  • natural wood
  • three floors
  • with 9 rooms, 2 stairs and feeding trough
  • with two entrances
  • plastic window to observe the rodent

The play tower is made of untreated natural wood and is sealed at the front with plexiglass. The nice thing about this play tower is that you can watch what your rodent does.

Save

Specifications
Materiaal: -
Afmetingen: -
Diameter: -
Geschikt voor: Knaagdieren
Trixie Play tower 30 cm
Reviews
9.3 / 10
(6)
10 / 10
pleun 02 February 2020

Mijn hamster zit er super veel in top product

10 / 10
Hennie 01 May 2019

een super gaaf ding,
waar de hamster heel blij mee is.

10 / 10
L. 01 February 2019

Onze Rus maakt er zeker gebruik van. We doen er regelmatig wat voer in en het is de volgende dag weer weg.

8 / 10
elsjedevisser 05 August 2018

Erg leuk voor n dwerghamster. Maar Syrische passen hier niet in. Ik leg m ook wel eens omgekeerd op de bodem van het hok onder een dikke laag bedding als meerkamerhuis. De plastick deksel laat ik er dan af en de open kant doe ik dan naar beneden zodat ie niet vies wordt. Als ik na verloop van tijd het hok weer ga schoonmaken is het heel leuk en interessant om te zien wat ze er mee gedaan heeft..in een kamertje liggen dan allemaal poepjes..in 1 of 2 kamertjes ligt allemaal eten..en in een kamertje heeft ze allemaal nestmateriaal verzameld en in weer n ander kamertje heeft ze haar holletje..je kijkt zo n beetje in het leven van een hamster zoals die in de vrije natuur zou leven..

8 / 10
Tobit 29 November 2016

Heel leuk ! ze konden wel wat meer opletten met de details. De gaten waar ze doorheen moeten zijn niet goed afgewerkt dus ik heb met een nagelvijl even alles bewerkt zodat er geen splinters zijn. Ook even goed met een doekje schoonmaken en dan is alles verder helemaal prima ! Niet voor grotere hamsters, alleen voor muizen of dwerghamsters.

10 / 10
Anja 05 June 2016

Wat leuk dat deze ook bij DRD Knaagdierwinkel te koop zijn! Ik heb er eens eentje gehad voor mijn dwerghamster, die vond dat echt super leuk!

Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »