Huisjes voor Dwerghamsters

136
Koop alles voor uw Dwerghamster eenvoudig bij DRD Knaagdierwinkel®. De Dwerghamster Webshop voor al uw Dwerghamster artikelen & benodigdheden. Bent u op zoek naar een leuk huisje voor uw Dwerghamster? Dan bent u bij DRD Hamster Webshop op de juiste pl...
Lees meer
Sorteren op:
  • Voor 17 uur besteld morgen in huis!*
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Al 13 jaar een begrip!
  • Voor 17 uur besteld morgen in huis!*
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Al 13 jaar een begrip!

Koop huisjes voor uw Dwerghamster eenvoudig en snel bij DRD Knaagdierwinkel®

Bent u op zoek naar een leuk huisje voor uw Dwerghamster? Dan bent u bij DRD Knaagdierwinkel® op de juiste plaats. U vindt bij ons een ruim assortiment huisjes voor Dwerghamsters. Bestellen gaat eenvoudig en snel in de DRD Hamster Webshop.

Is een Dwerghamster kleiner dan een Goudhamster?

Dwerghamsters zijn een stuk kleiner dan de normale Goudhamster. De huisjes zijn daarom vaak ook een stukje kleiner. Een huisje vanaf 9 cm is al geschikt voor een dwerghamster.

Wat is de functie van een huisje voor een Dwerghamster?

De Huisjes kunnen verschillende functies hebben. Zo zijn er huisjes die ook geschikt zijn als zandbakje of huisjes die bestaan uit meerdere verdiepingen, kamers of een tunnelsysteem.

Moet je bij de Dwerghamster naar binnen kunnen kijken?

Het kan soms helpen om de afmetingen die wij bij de huisjes hebben staan, uit te tekenen. Op die manier krijg je wat meer gevoel bij het formaat van het huisje. Pak een centimeter en teken op een papiertje 20 bij 20 bij 15 cm, dan weet je precies hoeveel ruimte je hamstertje zal hebben.

GESCHIKT VOOR...

Je kunt in de artikel specificaties lezen voor welk dier een bepaald artikel geschikt is. Bij de huisjes staat bijvoorbeeld "Hamster" of alleen "Dwerghamster". Met 'Hamster" bedoelen we alle hamstersoorten en met de dwerghamster alleen dwerghamster soorten.

Welk materiaal is geschikt voor een Dwerghamster huisje?

Op zich maakt het voor de hamster niet uit welk materiaal hamsterhuisje je kiest. Voor jezelf kan het een kwestie van smaak zijn of het thema van het hamsterverblijf. Bijvoorbeeld een houten huisje voor een jungle thema of een plastic huisje voor een kerstthema. De keuze is gelukkig reuze!

Hoe moet je een Dwerghamster huisje schoonmaken?

Het schoonmaken van houten huisjes was vroeger erg lastig. Wij raden af om houten huisjes onder te dompelen in water, omdat dan de lijm laag los kan laten. Een zeer handig schoonmaakmiddel is CSI Urine Spray of Ecopets Urine Buster. Beide middelen werken op enzymen basis.

 

hamster en dwerghamster
uw knaagdier en konijn verdient beslist een echte specialist

 

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »