Klantenservice
Wij staan graag tot uw dienst op werkdagen tussen 09:00 - 18:00 uur en op zaterdag tussen 11:00 en 16:00 uur. Onze klantenservice is nu Gesloten
Alles voor uw knaagdier & konijn!

Dé winkel voor uw knaagdieren & konijnen!

Knaagdieren & konijnen zijn geweldig! Natuurlijk zijn wij een beetje bevooroordeeld, maar ze zijn echt leuk en daarom verdienen ze ook alleen het beste!

Sinds 2011 voor alle knaagdieren & konijnen

Al meer dan 10 jaar staan wij voor uw knaagdieren & konijnen klaar!  Koop alles voor uw Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla eenvoudig en snel bij DRD Knaagdier Winkel! U kunt kiezen uit meer dan 3000 knaagdier artikelen, zoals voer, speelgoed, huisjes, bodembedekking, knaagmateriaal, loopradjes en nog veel meer. Onze specialisatie is uw voordeel!

Welke merken vindt u bij ons?

In onze webshop bestelt u knaagdier artikelen van de beste topmerken zoals: Bunny Nature, Trixie, Happy Pet, Witte Molen, Elmato, Ferplast, Flamingo, JR Farm, Supreme, Knaagdier Kruidenier, Versele Laga, Vitakraft, maar ook zelf zijn wij zeer actief in het ontwikkelen van knaagdier producten en daarom mag ons eigen merk natuurlijk niet ontbreken!

 

Onze specialisatie is uw voordeel!

Als specialist op het gebied van knaagdier & konijnen artikelen profiteert u als klant maximaal van onze kennis en ervaring. Dit is bijvoorbeeld ook terug te zien in ons inkoop beleid. Wij zetten in op fris en vers in plaats van veel en goedkoop. Hooi, kruiden en voeding moet vers zijn, daarom kopen wij dergelijke producten op een slimme manier in zodat de versheid gegarandeerd is!

Alleen het beste voor uw knaagdier & konijn

U heeft bij ons een zeer ruime keuze! Met meer dan 3000 knaagdier en konijnen artikelen (1000 m² eigen magazijn) vindt u bij ons alles wat u nodig heeft voor uw dier. U kunt erop vertrouwen dat het assortiment zeer nauwkeurig door ons is samengesteld. Elk artikel wordt door ons bekeken en gecontroleerd op gebruiksvriendelijkheid.

Dankzij de samenwerking met topmerken kunnen wij u de hoogst mogelijke kwaliteit knaagdier artikelen aanbieden en daar zijn we heel trots op! Uw knaagdier moet zo lang mogelijk van zijn speelgoed kunnen genieten!

konijnenvoer en knaagdierbenodigdheden

 

rat nieuwe knaagdier producten en artikelen

natuurlijk knaagdiervoer en Natuurlijke voeding voor hamster, rat, cavia, konijn, dwerghamster

Knaagdier Blog
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »