Klantenservice
Wij staan graag tot uw dienst op werkdagen tussen 09:00 - 18:00 uur en op zaterdag tussen 10:00 en 17:00 uur. Onze klantenservice is nu open van 09:00 tot 18:00
Verrassend voor knaagdieren & konijnen!
Alles voor uw knaagdier & konijn!
color wood hamsterscaping gerbilscaping

Hamsterscaping & Gerbilscaping!

Hamsterscaping of Gerbilscaping is niet alleen leuk voor de Hamster, maar ook voor het baasje en de vele andere knaagdieren die we gelukkig kunnen maken met het scapen.

  ✔ 100% Natuurlijk   ✔ Afgestemd op de behoefte van het dier   ✔ Ruime keus voor elk dier

Het doel van hamsterscaping is het op een natuurlijke manier inrichten van het verblijf. Het populairste thema is de natuurlijke look waarbij er veel gebruik wordt gemaakt van natuurproducten zoals hout, oogst, takken en mos. Dankzij onze grote kennis van zowel de dieren als de inrichting, weten wij precies welke producten wel en welke beter niet gebruikt kunnen worden. U bent ervan verzekerd dat alle producten altijd 100% geschikt zijn voor de dieren en bijdragen aan een natuurlijke leefomgeving. Bekijk hier alle Hamsterscaping producten.

Terrarium op maat voor Hamster of Gerbil?

Bent u op zoek naar een geschikt terrarium voor uw Muis, Dwerghamster, Hamster of Gerbil? Dan bent u bij ons op het juiste adres!

  ✔ Afgestemd op de behoefte van de dieren   ✔ Met de juiste ventilatie voor een goede luchtvochtigheid   ✔ Ruime keus voor elk dier

Onze terrariums zijn allemaal 100% geschikt voor de dieren die erin gaan wonen. Aan de hand van de logo's kunt u zien welk terrarium voor uw dier geschikt is. Wilt u beginnen met scapen of zou u graag een persoonlijk op maat samengestelde scape plus terrarium willen? Dat kan allemaal! Neem gerust contact met ons op en wij helpen u graag! Bekijk al onze Knaagdier Terrariums hier.

 

Dé winkel voor uw knaagdieren & konijnen!

Knaagdieren & konijnen zijn geweldig! Natuurlijk zijn wij een beetje bevooroordeeld, maar ze zijn echt leuk en daarom verdienen ze ook alleen het beste!

Sinds 2011 voor alle knaagdieren & konijnen

Al meer dan 10 jaar staan wij klaar voor uw knaagdieren & konijnen!  U kunt kiezen uit meer dan 3000 knaagdier artikelen, zoals voer, speelgoed, huisjes, bodembedekking, knaagmateriaal, loopradjes en nog veel meer. Koop alles voor uw Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla eenvoudig en snel bij DRD Knaagdier Winkel de Knaagdier Webshop van Nederland en Europa!

Alleen de beste merken!

Bij ons vindt u enkel de beste merken, zoals: Bunny Nature, Trixie, Happy Pet, Rodipet, Elmato, JR Farm, Supreme, Versele Laga, en nog veel meer!

Eigen ontwikkeling en productie

Ook zelf zijn wij zeer actief in het ontwikkelen en produceren van knaagdier producten en daarom mogen onze eigen merken: "DRD Knaagdierwinkel" en "De Knaagdier Kruidenier" natuurlijk niet ontbreken!

 

Onze specialisatie is uw voordeel!

Dankzij onze specialisatie op het gebied van knaagdieren & konijnen profiteert u maximaal van onze kennis en ervaring. Dit is enerzijds terug te zien in ons inkoopbeleid. Wij zetten in op fris en vers. Maar ook onze opslag, deze is UV-vrij en temperatuur stabiel, zodat hooi, kruiden en andere plantaardige producten vers blijven. Kortom, op elk gebied garanderen wij het beste voor uw dier!

Alleen het beste voor uw knaagdier & konijn

Met meer dan 3000 knaagdier en konijnen artikelen (1000 m² eigen magazijn) vindt u bij ons alles wat u nodig heeft. U kan erop vertrouwen dat het assortiment zeer nauwkeurig door ons is samengesteld. Elk artikel wordt door ons gecontroleerd op gebruiksvriendelijkheid en geschiktheid voor elk dier.

Dankzij de samenwerking met topmerken garanderen wij de hoogst mogelijke kwaliteit knaagdier artikelen en daar zijn we heel trots op! Uw knaagdier of konijn moet zo lang mogelijk en zorgeloos van zijn speelgoed kunnen genieten!

Samengesteld door uw Personal Shopper!

Wij hebben geen order Pickers, wij hebben Personal Shoppers die uw bestelling met de GROOTST mogelijk zorg samenstellen.

konijnenvoer en knaagdierbenodigdheden

 

rat nieuwe knaagdier producten en artikelen
Knaagdier Blog
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »