Klantenservice
Wij staan graag tot uw dienst op werkdagen tussen 09:00 - 18:00 uur en op zaterdag tussen 11:00 en 16:00 uur. Onze klantenservice is vandaag gesloten
Alles voor uw Knaagdier & Konijn

Dé winkel voor uw knaagdieren!

Knaagdieren zijn geweldig! Natuurlijk zijn wij een beetje bevooroordeeld, maar ze zijn echt leuk en daarom verdienen ze ook alleen het beste!

Sinds 2011 voor alle knaagdieren

DRD Knaagdierwinkel® is sinds 2011 de meest uitgebreide winkel voor uw knaagdier.  Koop alles voor uw Muis, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla eenvoudig en snel bij DRD Knaagdier Webshop! U kunt kiezen uit meer dan 3000 knaagdier artikelen, zoals voer, speelgoed, huisjes, bodembedekking, knaagmateriaal, loopradjes en nog veel meer. Onze specialisatie is uw voordeel!

Welke merken vindt u bij ons?

In onze webshop bestelt u knaagdier artikelen van de beste topmerken zoals: Bunny Nature, Trixie, Happy Pet, Witte Molen, Elmato, Ferplast, Flamingo, JR Farm, Supreme, Knaagdier Kruidenier, Versele Laga, Vitakraft en nog veel meer!

 

Onze specialisatie is uw voordeel!

Als specialist op het gebied van knaagdier artikelen profiteert u als klant maximaal van onze kennis en ervaring. Dit is bijvoorbeeld ook terug te zien in ons inkoop beleid. Wij zetten in op fris en vers in plaats van veel en goedkoop. Hooi, kruiden en voeding moet vers zijn, daarom kopen wij dergelijke producten op een slimme manier in zodat de versheid gegarandeerd is!

Alleen het beste voor uw knaagdier

U heeft bij ons een zeer ruime keuze! Met meer dan 2000 knaagdier artikelen vindt u bij ons alles wat u nodig heeft voor uw knaagdier. U kunt erop vertrouwen dat het assortiment zeer nauwkeurig door ons is samengesteld. Elk artikel wordt door ons bekeken en gecontroleerd op gebruiksvriendelijkheid.

Dankzij de samenwerking met topmerken kunnen wij u de hoogst mogelijke kwaliteit knaagdier artikelen aanbieden en daar zijn we heel trots op! Uw knaagdier moet zo lang mogelijk van zijn speelgoed kunnen genieten!

Daar hebben wij wel een ideetje voor!

 

knaagdier zandbak konijnen zandbakken     knaagdier en konijnen kruiden nagels slijten knaagdieren hamsterscaping

 

dierenartsassistente knaagdieren

Knaagdier Blog
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »