Klantenservice
Wij staan graag tot uw dienst op werkdagen tussen 09:00 - 18:00 uur en op zaterdag tussen 11:00 en 16:00 uur. Onze klantenservice is nu gesloten
Verrassend voor knaagdieren & konijnen!
Alles voor uw knaagdier & konijn!

konijnenvoer en natuurlijke konijnenvoeding

Dé winkel voor uw knaagdieren & konijnen!

Knaagdieren & konijnen zijn geweldig! Natuurlijk zijn wij een beetje bevooroordeeld, maar ze zijn echt leuk en daarom verdienen ze ook alleen het beste!

Sinds 2011 voor alle knaagdieren & konijnen

Al meer dan 10 jaar staan wij klaar voor uw knaagdieren & konijnen!  U kunt kiezen uit meer dan 3000 knaagdier artikelen, zoals voer, speelgoed, huisjes, bodembedekking, knaagmateriaal, loopradjes en nog veel meer. Koop alles voor uw Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla eenvoudig en snel bij DRD Knaagdier Winkel!

Alleen de beste merken!

Bij ons vindt u enkel de beste merken, zoals: Bunny Nature, Trixie, Happy Pet, Rodipet, Elmato, JR Farm, Supreme, Versele Laga, en nog veel meer!

Eigen ontwikkeling en productie

Ook zelf zijn wij zeer actief in het ontwikkelen en produceren van knaagdier producten en daarom mogen onze eigen merken: "DRD Knaagdierwinkel" en "De Knaagdier Kruidenier" natuurlijk niet ontbreken!

 

 

Onze specialisatie is uw voordeel!

Dankzij onze specialisatie op het gebied van knaagdieren & konijnen profiteert u maximaal van onze kennis en ervaring. Dit is enerzijds terug te zien in ons inkoopbeleid. Wij zetten in op fris en vers. Maar ook onze opslag, deze is UV-vrij en temperatuur stabiel, zodat hooi, kruiden en andere plantaardige producten vers blijven. Kortom, op elk gebied garanderen wij het beste voor uw dier!

Alleen het beste voor uw knaagdier & konijn

Met meer dan 3000 knaagdier en konijnen artikelen (1000 m² eigen magazijn) vindt u bij ons alles wat u nodig heeft. U kan erop vertrouwen dat het assortiment zeer nauwkeurig door ons is samengesteld. Elk artikel wordt door ons gecontroleerd op gebruiksvriendelijkheid en geschiktheid voor elk dier.

Dankzij de samenwerking met topmerken garanderen wij de hoogst mogelijke kwaliteit knaagdier artikelen en daar zijn we heel trots op! Uw knaagdier of konijn moet zo lang mogelijk en zorgeloos van zijn speelgoed kunnen genieten!

Samengesteld door uw Personal Shopper!

Wij hebben geen orderpickers, wij hebben Personal Shoppers die uw bestelling met de GROOTST mogelijk zorg samenstellen.

konijnenvoer en knaagdierbenodigdheden

 

rat nieuwe knaagdier producten en artikelen
Knaagdier Blog
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »