Klantenservice
Wij staan graag tot uw dienst op werkdagen tussen 09:00 - 18:00 uur en op zaterdag tussen 11:00 en 16:00 uur. Onze klantenservice is vandaag gesloten
Alles voor uw Knaagdier & Konijn

knaagdierwinkel voor knaagdier en konijnknaagdier kruidenDRD Knaagdierwinkel® is sinds 2011 de meest uitgebreide winkel voor uw knaagdier.  Koop alles voor uw Muis, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla eenvoudig en snel bij DRD Knaagdier Webshop! U kunt kiezen uit meer dan 3000 knaagdier artikelen, zoals voer, speelgoed, huisjes, bodembedekking, knaagmateriaal, loopradjes en nog veel meer. Onze specialisatie is uw voordeel!

knaagdierwinkel voordelenAls specialist op het gebied van knaagdieren en knaagdier artikelen profiteert u als klant maximaal van onze kennis en ervaring! Dit is bijvoorbeeld ook terug te zien in ons inkoop beleid. Wij zetten in op fris en vers in plaats van veel en goedkoop. Hooi, kruiden en voeding moet vers zijn, daarom kopen wij dergelijke producten op een slimme manier in zodat de versheid gegarandeerd is!

knaagdier en konijnen nagels slijten knaagdier zandbak knaagdier en konijnen kruiden gedroogd
   

dierenartsassistente knaagdieren

Knaagdier Blog
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »