Knaag-Assistentie
Onze knaagdierexperts staan voor je klaar! We zijn er om je te helpen met een glimlach en een knaagtastische service! Onze klantenservice is nu gesloten
DRD Knaagdierwinkel® - Dé Knaagdierwinkel & Specialist sinds 2011!

Knaagdieren en konijnen zijn gewoonweg geweldig! Oké, misschien zijn we een beetje bevooroordeeld, maar ze zijn echt ontzettend leuk en verdienen alleen het allerbeste! Dankzij onze specialisatie in knaagdieren en konijnen kun jij maximaal profiteren van onze kennis en ervaring. Dit zie je onder andere terug in ons inkoopbeleid, waarbij we altijd gaan voor fris en vers. Onze opslag is UV-vrij en temperatuurstabiel, zodat hooi, kruiden en andere plantaardige producten lekker vers blijven. Kortom, we garanderen het beste op elk gebied voor jouw dier!

Al meer dan 10 jaar staan wij paraat voor jouw knaagdieren en konijnen! Je hebt de keuze uit meer dan 3000 knaagdierartikelen, zoals speelgoed, huisjes, bodembedekking, knaagmateriaal, loopradjes en nog veel meer. Alles wat je nodig hebt voor jouw Muis, dwerghamster, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla vind je eenvoudig en snel bij DRD Knaagdierwinkel®, dé knaagdieren webshop van Nederland en Europa! Met meer dan 3000 knaagdier- en konijnenartikelen (we hebben een eigen magazijn van 1000 m²) vind je bij ons alles wat je nodig hebt. Je kunt erop vertrouwen dat ons assortiment zorgvuldig is samengesteld. Elk artikel wordt door ons gecontroleerd op gebruiksvriendelijkheid en geschiktheid voor elk dier. We ontwikkelen en produceren ook onze eigen producten. We zijn ook zelf actief in het ontwikkelen en produceren van knaagdierproducten, dus uiteraard mogen onze eigen merken "DRD Knaagdierwinkel®"" en "De Knaagdier Kruidenier®" niet ontbreken!

Tuindieren

Hamster Terrarium of Gerbilarium?

Welkom in onze wereld van knaagdierterrariums, waar we ons toeleggen op het creëren van perfecte leefomgevingen voor kleine knaagdieren. Een van de geavanceerde kenmerken van onze terrariums is het thermosifon ventilatiesysteem, waarbij we de principes van thermodynamica benutten. Hierdoor ontstaat een natuurlijke luchtcirculatie in het terrarium. Dit resulteert in minder geurtjes en een merkbaar verbeterde luchtkwaliteit, wat het risico op luchtweginfecties significant vermindert. Uw knaagdier zal genieten van een frisse en gezonde leefomgeving.

Onze terrariums zijn speciaal ontworpen om de ideale setting te bieden voor Hamsterscaping en Gerbilscaping, en met verschillende maten en randhoogtes kun je een leefomgeving creëren die perfect is afgestemd op de behoeften van uw knaagdier. Bovendien bieden we maatwerkopties als het gaat om de inrichting. Onze deskundige kennis en ervaring staan tot je beschikking om je te helpen bij het selecteren en ontwerpen van het perfecte terrarium voor je knaagdier.

Of je nu een doorgewinterde knaagdierliefhebber bent of net begint, wij zijn er om je te ondersteunen. 

terrarium hamster gerbil gerbilarium

uw knaagdier en konijn verdient beslist een echte specialist

Knaagdier Blog
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »