Trixie Playground Frida
Playground Frida €15,95 €17,99

Playground Frida

€17,99 €15,95
Out of stock
Information

Playground Frida for rodents

Running, jumping, climbing and lots of fun. It is all possible in this beautiful spacious rodent playground. Because rodents need variety and challenge, this playground is ideal. No time will your rodent get bored if the Frida is in the residence!

  • natural wood
  • house with two floors with tower, tunnel and various climbing and climbing options


One of the two houses consists of two floors. The upper floor can be reached by wooden willow bridge stairs. The houses have an open bottom and are both easy to disconnect.

The Frida Playground is made from untreated wood. Suitable for many different rodents, such as: Mice, Gerbils, Dwarf Hamsters and Syrian Hamsters.

Beautiful spacious wooden playground with a:

  • 3x willow stairs
  • 2x Cottages, 1 with upstairs
  • Wooden tunnel

Save

Specifications
Materiaal: -
Afmetingen: -
Diameter: -
Geschikt voor: Knaagdieren
Trixie Playground Frida
Reviews
10 / 10
(5)
10 / 10
rosa l. 01 February 2018

Leuk ruim huisje!!

10 / 10
Rosa 03 January 2018

Heel leuk huisje! Er is genoeg te doen voor mijn dwerghamstertje! Ik weet niet of syrische hamsters door de gaatjes kunnen trouwens.
Één opmerking heb ik wel maar dat is alleen voor mij een probleem geweest. Mijn hamstertje klom op het dakje waardoor het hoog genoeg was om uit de bak te springen. Voor de rest ziet het er gezellig uit en geeft het een leuke omgeving voor haar!

Heel erg bedankt!

10 / 10
Lindy Ottens 28 September 2017

Vandaag voor het eerst in het hok van mijn hamstertje gezet, en mevrouw heeft hier meteen haar intrek genomen. Staat heel leuk in het hok en het hout voelt stevig aan.
Super leuk als je aan hamsterscapen doet of weer eens wat anders wilt dan een standaard houten huisje.
Door het formaat heb je wel een redelijk grote kooi nodig, toch wel minstens 70 cm lang. (Sowieso als je hamsters houd, minstens 70 * 40 cm voor een dwergje.)

Op het platte huisje haar loopwiel gezet, en op het dak een wilgenbrug naar haar graaftoren. Dus je kan er heel creatief mee zijn!

10 / 10
Tim 05 June 2016

Leuk speel ding voor hamsters, die van mij vinden het heel leuk! Gaat ook lang mee en is goede kwaliteit.

10 / 10
Stephanie 05 June 2016

Heel leuk speltoestel voor mijn hamster. Op het plaatje ziet de Frida er al leuk uit maar als je m zo in het verblijf zet dan is het indrukwekkend, heel mooi en de hamsters hebben er veel plezier mee.