• Voor 17 uur besteld dezelfde dag verzonden!
  • Achteraf betalen!
  • 10 JAAR het BESTE voor knager & konijn!
Trixie Playground Frida
Playground Frida €17,95 €22,99

Playground Frida

€22,99 €17,95
In stock
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Ordered before 4 pm, delivered tomorrow!
Have a question?

Have a question?

Have a question about this product? Please feel free to contact us, we will be happy to help you!

Product description

Playground Frida for rodents

Running, jumping, climbing and lots of fun. It's all possible in this beautiful, spacious rodent playground. As rodents need variety and challenge, this playground is ideal. Your rodent will never get bored when the Frida is in the enclosure!

natural wood
two-storey house with tower, tunnel and various climbing and scrambling options
made of untreated wood
Lower houses have an open bottom

One of the two houses has two floors. The upper floor can be reached by wooden willow bridge stairs. The houses have an open bottom and are both easy to disconnect.

The wood used to make these houses is 100% resin free!

resin free

To keep

Specifications
Material: Wood
Dimensions: 47 × 22 × 15 cm
Diameter: ø 4.5 x 7,5 cm | ⌀ 3.5 x 5 cm
Suitable for: Rodents, mouse, hamster, gerbil
Particularities: The products are made from softwoods without resin channels. The types of wood we use do not produce resin and are dried for a long time. The glue we use is also non-toxic to animals and consists of a cellulose mixture.
Trixie Playground Frida
Reviews
8.4 / 10
(10)
2 / 10
Paula Roza 08 January 2021

3 delen. Midden stam blijft niet tussen huisjes zitten. Proberen te lijmen maar ook dat bleef niet zitten.De trappen passen niet in de reeds voorgeboorde gaatjes. Pinnetjes braken af bij 1 huisje. Dit was voor mij helaas een teleurstelling.

6 / 10
sterre 01 October 2020

hij brak gelijk maar los kunnen ze ook

10 / 10
Diane 01 July 2019

Leuk speelhuisje, ook geschikt voor een grotere hamster!

10 / 10
Kelsey strijker 21 January 2019

Super leuk huisje de onderdelen passen inderdaad niet helemaal perfect maar het is niet heel erg en ik stoor mij er niet aan. Mijn gerbil vind het geweldig en past hier ook prima in.

6 / 10
Karlijn Schrouff 20 June 2018

Leuk huisje. Onderdelen sluiten wel niet geweldig aan. Moest de gaatjes voor de bruggentjes zelf vergroten en de buis tussen de huisjes past niet geweldig (ook te zien in de eerste foto). Ruw hout en duidelijk niet gezand aan de binnenkant. Verder wel prima formaat. Iets aan de kleine kant voor mijn syrische hamster maar hij is wel een fan van wat kleinere huisjes.

10 / 10
rosa l. 01 February 2018

Leuk ruim huisje!!

10 / 10
Rosa 03 January 2018

Heel leuk huisje! Er is genoeg te doen voor mijn dwerghamstertje! Ik weet niet of syrische hamsters door de gaatjes kunnen trouwens. Één opmerking heb ik wel maar dat is alleen voor mij een probleem geweest. Mijn hamstertje klom op het dakje waardoor het hoog genoeg was om uit de bak te springen. Voor de rest ziet het er gezellig uit en geeft het een leuke omgeving voor haar! Heel erg bedankt!

10 / 10
Lindy Ottens 28 September 2017

Vandaag voor het eerst in het hok van mijn hamstertje gezet, en mevrouw heeft hier meteen haar intrek genomen. Staat heel leuk in het hok en het hout voelt stevig aan. Super leuk als je aan hamsterscapen doet of weer eens wat anders wilt dan een standaard houten huisje. Door het formaat heb je wel een redelijk grote kooi nodig, toch wel minstens 70 cm lang. (Sowieso als je hamsters houd, minstens 70 * 40 cm voor een dwergje.) Op het platte huisje haar loopwiel gezet, en op het dak een wilgenbrug naar haar graaftoren. Dus je kan er heel creatief mee zijn!

10 / 10
Tim 05 June 2016

Leuk speel ding voor hamsters, die van mij vinden het heel leuk! Gaat ook lang mee en is goede kwaliteit.

10 / 10
Stephanie 05 June 2016

Heel leuk speltoestel voor mijn hamster. Op het plaatje ziet de Frida er al leuk uit maar als je m zo in het verblijf zet dan is het indrukwekkend, heel mooi en de hamsters hebben er veel plezier mee.

Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »