Elmato Sandbox Blank
Sandbox Blank €19,99 €25,95

Sandbox Blank

€25,95 €19,99
Nu 3 artikelen nog op voorraad
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Ordered before 5 pm, delivered tomorrow!
Have a question?

Have a question?

Have a question about this product? Please feel free to contact us, we will be happy to help you!

Product description

Elmato Sandbox Blank

The Badhuis is suitable for both Dwarf Hamsters and Golden Hamsters. It has an entrance on both sides through which your rodent can easily crawl. The plexiglass on the front is also removable. Thanks to the dense structure, no bath sand will be spilled. This bath house is a nice addition and will give your rodent a lot of bath fun!

Beautiful view of bathing animals thanks to plexiglass
Extra seating space thanks to flat roof
Ideal for Hamsterscaping & Gerbilscaping !

The sandbox is available in three different sizes. Each size is suitable for other animal species.

User manual Sandbox Blank

Fill the sandbox with enough chinchilla sand. By sufficient we mean a layer that is thick enough for a nice bath. Only use chinchilla sand as bath sand. Other types of sand are less or not suitable as bathing sand. Shell sand should not be used under any circumstances, because it is too sharp and can damage the skin and fur of the animals.

Specifications
Material: Plywood
Dimensions (approx): 20 x 13 x 13 cm | 26 x 15 x 16 cm | 39 x 17,5 x 21 cm
Diameter (approx): opening 26 cm: ø 7.5 cm | opening 39 cm: ø 7.5 cm
Suitable for: Rodents, Mouse, Dwarf Hamster, Hamster, Gerbil
Particularities: Offer only under supervision
Elmato Sandbox Blank
Reviews
7.8 / 10
(8)
6 / 10
Marian VD 10 November 2022

Mijn hamster gebruikt deze overdekte zandbak vaak, maar omdat de holtes aan de zijkanten zeer laag zijn, is het moeilijk om voldoende zand toe te voegen. Hierdoor kan Niko nog steeds niet diep graven in zijn zand, wat hij anders graag doet. Omdat de holtes laag gesitueerd zijn kan het zand nog steeds gemakkelijk uit de container ontsnappen, wat de overdekking onnodig maakt als het dient om zandverlies tegen te gaan.

  • + Overdekt
  • + Ingang en uitgang langs beide zijdes
  • - Lage holtes aan de zijkanten
  • - Niet voldoende plaats voor diep genoeg zand

4 / 10
Imke 28 September 2022

Het zandbakje zag er in eerste instantie prima uit, toen ik er zand in deed liep het er aan alle kanten uit… waarschijnlijk een productiefout maar niet heel handig. Op de afbeelding zie je een kleine hamster die uit het zandbakje gaat, daar lijkt het dus alsof ze zandbak niet heel groot is. Ook zie je een soort opstapje, die was bij mij niet aanwezig… ik was helaas teleurgesteld in het product zelf maar ook in het bedrijf, ik kon nergens een telefoonnummer vinden en na een mail gestuurd te hebben, kreeg ik geen reactie. Heb het teruggestuurd in de hoop mijn geld terug te krijgen.

  • + Ziet er netjes uit
  • - Lek
  • - Afbeelding op site niet realistisch

10 / 10
Saskia 01 March 2020

Goed product!

6 / 10
John 01 March 2019

Op zich is het een goed product, maar het het had iets beter afgewerkt kunnen worden, bijv met een stalen randje zodat de chinchilla niet aan het hout kan knagen.

8 / 10
Rebecca 01 March 2019

Mijn syrische hamster vindt het erg leuk om erin te graven en in te ravotten. Alleen de klep boven op kan niet open zoals op het plaatje aangegeven staat... Mss productiefout

8 / 10
Claudia 01 April 2018

Rondjes hadden iets hoger gemoeten Zand word er zo uit gegooid maar hun slaap huisje staat nu leeg want het badhuisjes hebben ze in gebruik genomen als slaap plek het leukste wat hier aan is dat je ze kan zien samen rollebollen dus veel kijk plezier huisje werd al de volgende dag bezorgd

10 / 10
Tamara 05 June 2016

Prachtige zandbak! Ik vind het echt schitterend. Ik heb deze voor mijn Syrische Hamster gekcoht en ik ben er heel blij mee. De kwaliteit is erg goed, de ingangen zijn groot genoeg. Het plexiglas kan eruit, de deksel kan open. Kortom een echte aanrader!

10 / 10
Samantha 21 October 2015

Ideale uitvinding dit. Ik gebruikte eerder een schaaltje als zandbakje voor mijn hamster. Nu heb ik sinds een week dit badhuis in gebruik. Het zand blijft er mooi in liggen. Ik vind het plexiglas ook leuk. Het is dicht en toch kun je mee kijken.

Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »