• Voor 17 uur besteld dezelfde dag verzonden
  • 10 jaar de GROOTSTE voor uw knaagdier
  • Zaterdag verzending
Trixie Sandblasted Vine M
Sandblasted Vine M €9,95 €10,99

Sandblasted Vine M

€10,99 €9,95
In stock
  • Zaterdag verzending!
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Getest op geschiktheid
  • Ordered before 4 pm, delivered tomorrow!
Product description

Sandblasted Vine M

For a natural cage with a lot of challenge, this dried and sandblasted vine is a nice addition. The rodents can walk and climb over it. This beautiful branch is also suitable as a step to a plateau, for example. Especially the climbers among the rodents, such as Mice, Chinese Dwarf Hamsters, Gerbils, Degus and Rats will have a lot of fun with this natural branch.

The vine can be used in a scape to shape and heighten the landscape in the enclosure. The vines can also help wear down the teeth. If the animals have a need to gnaw, they can gnaw the thick vine to wear out their teeth and will not gnaw on other parts of the enclosure.

The vine therefore fulfills several functions:

The vine provides fun for rodents who can climb over it
The vine gives gnawing fun for when the animals have a need to gnaw
The vine has a decorative function and adds height to the interior

The vine is dried and sandblasted.


vine for hamsters caping for rodents and hamster

To keep

Specifications
Material: Wood
Dimensions: 35 - 45 cm * | * The branches of the vine are a natural product, therefore, the dimensions may vary. * The branches of the vine are a natural product, therefore these may differ from the picture
Diameter: -
Suitable for: Knaagdieren
Particularities: -
Trixie Sandblasted Vine M
Reviews
9.1 / 10
(14)
10 / 10
Daniela 12 January 2021

Super leuk. Groter dan verwacht en super leuke vorm gekregen.

8 / 10
Paula Roza 08 January 2021

Leuk als extra invulling. Hamsters lopen er niet over dus meer voor de sier hier.

6 / 10
Lianne 03 October 2020

Formaat was goed, helaas een hele rare tak gekregen met allemaal uitsteeksels en takjes. Deze heb ik eraf moeten zagen, nu is het een ok tak. Helaas niet wat ik verwachtte.

6 / 10
Marin 15 April 2020

Helaas een beetje teleurgesteld. Zit een gat in de tak, waar misschien een dwerghamster blij mee zal zijn, maar mijn goudhamster kan hierdoor zijn wangzakken beschadigen. Retourneren kost je zelf geld, dus die waarde weegt amper op. Jammer! Wist niet dat er een gat in zou kunnen zitten, dan had ik waarschijnlijk de L moeten bestellen.

10 / 10
Emma 02 November 2019

Hele mooie tak. Heb een kant ingegraven op de bodem staan en de andere kant leunt op het plateau. Snel nog eentje besteld voor mijn andere hamster.

10 / 10
Isolde 25 August 2019

Hele mooie tak en kan je goed gebruiken voor het hamsterscapen. De tak is heel natuurlijk en het is ook leuk om de tak half in te graven. LET er alleen wel OP dat de tak op de bodem van de kooi staat en niet kan omvallen want anders kan de hamster bekneld komen te zitten.

10 / 10
Marleen 01 March 2019

Snelle levering en mooi product

10 / 10
elsjedevisser 03 December 2018

Staat heel mooi natuurlijk en decoratief in het hok...kan ook als bruggetje of trapje dienen naar n hoger plateau..afhankelijk van de vorm natuurlijk. En mits het niet op een dikke laag bedding ligt anders kunnen ze er onderdoor graven en bekneld komen te zitten.

10 / 10
elsjedevisser 03 December 2018

Staat heel mooi natuurlijk en decoratief in het hok...kan ook als bruggetje of trapje dienen naar n hoger plateau..afhankelijk van de vorm natuurlijk. En mits het niet op een dikke laag bedding ligt anders kunnen ze er onderdoor graven en bekneld komen te zitten.

8 / 10
rosa 08 March 2018

een hele mooie tak! mijn hamster heeft er tot nu toe niet heel veel aandacht voor gehad maar ik geloof dat ze weer even in haar wel bekende diva tijden zit haha! het staat heel mooi in je hok! heel natuurlijk! ik heb er alleen wel een probleem mee die best gevaarlijk kan zijn als je het niet goed behandelt. Deze tak is ZWAAR. voor ons valt het misschien mee maar als een hamster een tunnetje onder dat ding zou maken en er onder vast zou komen te zitten? dan kan je wel bye bye zeggen tegen je schatje want dan wordt hij geplet... Je kan deze tak dus het beste op de bodem leggen zodat er geen mogelijkheid is om er onder te komen. voor de rest een heel goed product!

10 / 10
N J 01 August 2017

Een paar weken na aankoop en mijn dwerghamsters doen er nog steeds weinig mee. Heb het op verschillende manieren geplaatst maar helaas. Het staat wel leuk in ieder geval. Hoop dat ze het als knuppel gebruiken wanneer er inbrekers komen..

10 / 10
Sabinne 05 June 2016

De wijnranken staan heel mooi in het verblijf. Mijn muizen zijn er ook echt dol op. Ze klimmen er heel actief overheen en je ziet ze genieten!

10 / 10
Kitty 09 January 2016

Mijn gerbils knagen eraan als gekken :-) ze klimmen erop, en gebruiken het als versterker voor tunnels, vraag me niet hoe ze het voor elkaar krijgen haha

10 / 10
klant 27 April 2014

Ik heb deze tak voor mijn muisjes gekocht, ze vinden het geweldig! Ze klimmen er heel leuk overheen en knagen eraan. Het is echt een leuke uitbreiding in het verblijf. Wat mij betreft echt iets wat niet mag ontbreken in een muizenverblijf!

Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »