Trixie Sandblasted vine M
Sandblasted vine M €7,99 €8,99

Sandblasted vine M

€8,99 €7,99
Nu 4 artikelen nog op voorraad
  • Buy 5 for €7,95 each and save 1%
  • Gratis verzending binnen Nederland vanaf €35,-
  • Gratis verzending naar België vanaf €45,-
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Veilig en achteraf betalen
  • Ordered before 4 pm, delivered tomorrow!
Information

Sandblasted vine M

For a natural cage with extra challenge this vine is a nice addition. The rodents can walk over it and climb. This beautiful branch is also suitable as a step to a plateau for example. Especially the climbers among the rodents, such as mice, Chinese dwarf hamsters, gerbils, degu's and rats will have a lot of fun with this natural branch.

Save

Specifications
Materiaal: -
Afmetingen: -
Diameter: -
Geschikt voor: Knaagdieren
Trixie Sandblasted vine M
Reviews
9.6 / 10
(5)
8 / 10
rosa 08 March 2018

een hele mooie tak! mijn hamster heeft er tot nu toe niet heel veel aandacht voor gehad maar ik geloof dat ze weer even in haar wel bekende diva tijden zit haha! het staat heel mooi in je hok! heel natuurlijk! ik heb er alleen wel een probleem mee die best gevaarlijk kan zijn als je het niet goed behandelt. Deze tak is ZWAAR. voor ons valt het misschien mee maar als een hamster een tunnetje onder dat ding zou maken en er onder vast zou komen te zitten? dan kan je wel bye bye zeggen tegen je schatje want dan wordt hij geplet... Je kan deze tak dus het beste op de bodem leggen zodat er geen mogelijkheid is om er onder te komen. voor de rest een heel goed product!

10 / 10
N J 01 August 2017

Een paar weken na aankoop en mijn dwerghamsters doen er nog steeds weinig mee. Heb het op verschillende manieren geplaatst maar helaas. Het staat wel leuk in ieder geval. Hoop dat ze het als knuppel gebruiken wanneer er inbrekers komen..

10 / 10
Sabinne 05 June 2016

De wijnranken staan heel mooi in het verblijf. Mijn muizen zijn er ook echt dol op. Ze klimmen er heel actief overheen en je ziet ze genieten!

10 / 10
Kitty 09 January 2016

Mijn gerbils knagen eraan als gekken :-) ze klimmen erop, en gebruiken het als versterker voor tunnels, vraag me niet hoe ze het voor elkaar krijgen haha

10 / 10
klant 27 April 2014

Ik heb deze tak voor mijn muisjes gekocht, ze vinden het geweldig! Ze klimmen er heel leuk overheen en knagen eraan. Het is echt een leuke uitbreiding in het verblijf. Wat mij betreft echt iets wat niet mag ontbreken in een muizenverblijf!

Combideals
Bos Mos Pakket
Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »