• Voor 17 uur besteld dezelfde dag verzonden
  • 10 jaar de GROOTSTE voor uw knaagdier
  • Zaterdag verzending
Ferplast Drinky Clamp + Suction Cups
Drinky Clamp + Suction Cups €5,85

Drinky Clamp + Suction Cups

€5,85
In stock
  • Zaterdag verzending!
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Getest op geschiktheid
  • Ordered before 4 pm, delivered tomorrow!
Product description

Ferplast Drinky Clamp + Suction cups

The Ferplast Drinky Clamp is a special hanging system for the Drinky drinking bottles. These drinking bottles are used at the Ferplast Duna Multy and Duna Hamster cages. Thanks to the suction cups, the drinking bottle can be attached to smooth surfaces such as the transparent top tray of the Duna Multy.

The Drinky clamp is supplied including holder and suction cups. If the clamp is used differently than intended and placed in an aquarium or terrarium, there is a chance that the drinking bottle will slip out of the holder.

The Ferplast Drinky Clamp + Suction Cup is suitable for

Ferplast Duna Multy
Ferplast Mini Duna Hamster
Ferplast Mini Duna Multy

The Ferplast Drinky Clamp + Suction Cup is not suitable for

x Suspended separately in a terrarium / aquarium

Save

Reviews
8.4 / 10
(9)
10 / 10
Linda 01 January 2020

Blijft goed zitten. Erg handige oplossing

8 / 10
R 03 June 2019

Geschikt voor de kleinste fles
Indien te zwaar zakken ze naar beneden

6 / 10
Selina M. 02 February 2018

Het is een handige oplossing als je geen tralies hebt, echter laat hij soms nog wel los van het glas.

6 / 10
Vicky D. 01 February 2018

Super oplossing voor een terrarium, alleen niet veilig voor de knaagtandjes... Na 2 dagen waren de zuignappen al volledig weg geknabbeld.

6 / 10
Mercedes W. 01 December 2017

Hij werkt opzich helemaal goed, alleen mijn hamster ( goudhamster ) als ze een beetje op het flesje klimt valt hij naar benende. De zuignappen plakken niet zo heel goed. En daardoor dat hij naar benede viel kon ze er aan knabbelen. Dus ik heb hem onmiddellijk uit de kooi gehaald, omdat ze aan de zuignappen kan eten wanneer hij naar benede valt, ik zou eerder een houtenflessenhouder aanraden, daar kan niks mee gebeuren.

10 / 10
Marjanne 21 October 2015

Heel erg handig om te gebruiken in terra's, aqua's en duna's. De zuignappen kleven super goed. Ik gebruik ze in combinatie met flesjes van ferplast en classic, ideaal!

10 / 10
Martine 07 December 2014

Geweldige klem voor in een aquarium of een ander verblijf zonder tralies!
Het Drinky flesje werkt erg slecht (krijgen de hamsters nauwelijks water uit), maar nu gebruik ik deze houder met een classic flesje van 75ml. Aanrader!

10 / 10
M. 29 October 2014

Een half jaar in gebruik en blijft perfect zitten! en een super uitkomst wanneer je geen traliekooi hebt... wel krijg je helaas van die kringen op de doorzichtige kunstof/plastic bak van de zuignappen die je er niet af krijgt met schoonmaken. Dus een tip om de zuignappen gelijk goed en recht te plaatsen op de plek waar je het wil, en de plek van de drinkfels/zuignap niet te veranderen.

10 / 10
klant 27 April 2014

Ter test heb ik er een tijd geleden eentje besteld. Werkt perfect bij de hamsters. Ik heb hem nog niet bij de gerbils op durven hangen in de angst dat ze er aan gaan knagen. Is alleen getest op glas, maar bleef wekenlang hangen zonder verwijderd te moeten worden. Zonde dat het niet in mijn buget zat om er meer te bestellen op het moment! Ooit !

Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »