Ferplast Sippy drinking bottle
Sippy drinking bottle €5,95 €6,30

Sippy drinking bottle

€6,30 €5,95
In stock
  • Zaterdag besteld, maandag in huis!
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Veilig en achteraf betalen
  • Ordered before 4 pm, delivered tomorrow!
Product description

The Ferplast Sippy drinking bottle stands for convenience and quality!

The Sippy bottle has a stainless steel valve that guarantees an excellent seal. Equipped with a plastic screw and suction cups to attach to both bars and smooth surfaces. The bottle is easy to attach both in an aquarium / terrarium and in a lattice cage.

Detachable top cover
Including connecting and bonding groove
Includes suction cups to attach to smooth surfaces
With plastic screw to attach to lattice cages
Quick and easy to clean
Stainless steel mouthpiece

The bottle is versatile and can be attached to the inside as well as the outside of the cage. The top cover guarantees easy filling even without loosening the bottle. The easy to read scale makes it possible to safely add medicines and vitamins. The valve and nozzle are quickly removable, so that they can be easily cleaned.

Specifications
Inhoud: -
Geschikt voor: -
Ferplast Sippy drinking bottle
Reviews
7.3 / 10
(9)
2 / 10
Erya 30 March 2020

Het flesje lekt en daarnaast begreep mijn hamster niet hoe het systeem werkte.

2 / 10
Robin 03 February 2020

Hij lekt heel erg waardoor het water uit het drinkflesje druppelt..

8 / 10
Mel 01 July 2019

Het drinkflesje is heel makkelijk in gebruik. Op glasplaat werkt het goed (ik heb geen ervaring met tralies). Makkelijk schoon te maken. Mijn ene hamster snapt het wel maar de andere niet, dus dat is nog wel een dingetje. Heel positief over het Sippy drinkflesje.

8 / 10
silvia 30 January 2019

goed geschikt voor bv in glazen bakken want je kunt ze met zuignappen bevestigen, eenvoudig systeem om te drinken hamstertjes hebben het snel door hoe het werkt, gemakkelijk schoon te maken omdat je het flesje zo uit de houder kan tillen en weer terug kunt zetten na schoonmaken

10 / 10
silvia 01 May 2018

een heel fijn waterflesje voor kleine knaagdieren, ook de jonge diertjes ( bij mij Russische dwerghamstertjes) hebben het snel door hoe het flesje werkt. Ik gebruik de flesjes in glazen bakken en de zuignappen, wel even in heet water leggen voor je ze opplakt, blijven heel goed zitten

10 / 10
angelique 08 May 2017

Van de fokker van onze hamster het advies gekregen om deze drinkfles te bestellen.
Ten eerste omdat ze deze gewend is en omdat hij goed werkt.
in eerste instantie dacht ik dat hij lekte maar bij navraag bij drd hoorde ik dat het flesje vol moet zitten en recht moet hangen. Dit werkt prima!!! ben zeer tevreden met het flesje en het snelle mailcontact met drd

6 / 10
Kitty 09 January 2016

Ik moest natuurlijk testen terwijl het flesje gevuld was voor de helft met water of het zou lekken als ik het onderste boven zou hangen, en ja hoor, het lekte heel erg :( ik heb soms het gevoel dat er geen water uit komt en soms lekt het. De zuignappen zijn wel heel handig.

10 / 10
klant 27 April 2014

Voor mij alleen deze flesjes, ik zweer erbij. Ik heb er laatst weer een paar bij besteld voor mijn hamsters, ze zijn echt gebruiksvriendelijk en prettig voor de hamsters.

10 / 10
klant 27 April 2014

Wij hebben ongeveer 10 hamsters en gebruiken alleen maar deze drinkflesjes. Ze zijn heel erg fijn in gebruik, lekken niet en de dieren drinken er goed uit. We hebben destijds gelijk 5 van deze flesjes bijbesteld en mochten we deze in de toekomst weer nodig hebben dan zullen we ze zeker bij drd pets bestellen!

Combideals
+ Schoonmaak Borstel
Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »