Trixie Play Tunnel Extendable for Rodents & Ferrets!
Play Tunnel Extendable for Rodents & Ferrets! €5,99 €6,99

Play Tunnel Extendable for Rodents & Ferrets!

€6,99 €5,99
In stock
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Ordered before 4 pm, delivered tomorrow!
Have a question?

Have a question?

Have a question about this product? Please feel free to contact us, we will be happy to help you!

Product description

Trixie Extendable Play Tunnel for Rodents & Ferrets!

Now the playing can really begin! Rodents love tunnels and this tunnel can be stretched up to 75 cm! In addition, the tunnel is also flexible, so that it can be bent in all bends. Wishing you lots of fun!

plastic
extendable and flexible
dimensionally stable

This tunnel can be bent in all possible curves, creating an extra challenge for the animals. Rats and Ferrets especially love these tunnels to run through!

For smaller rodents such as Mice and Dwarf Hamsters it is a very spacious tunnel, but this can also be fun, for example for a partly underground castle. For Mice, the tunnel can be twisted and moved to a higher part of the enclosure. In this way, the animals have to go through the tunnel to get to the higher part, for example. For hamsters please stay low, because these animals do not see depth.

Specifications
Material: Synthetic material
Diameter (approx): ø 10 cm
Dimensions: 10 × 19-75 cm
Suitable for: Rodents, Mouse, Dwarf hamster, Hamster, Gerbil, Rat | Ferret
Particularities: -
Trixie Play Tunnel Extendable for Rodents & Ferrets!
Reviews
8.8 / 10
(10)
10 / 10
Nicole wegkamp 23 June 2022

Geen ervaring nog hij was helaas te hoog , dus ga m volgende keer proberen te gebruiken als ik j het hok anders inricht Maar denk te groot voor mijn 80x50 hok

  • + Wel goed material
  • - Voor mt S. Nog erg groot

10 / 10
Rian 17 June 2022

Leuke buis, maar voor mijn hamster is het lastig om erop te klimmen, doordat ze geen grip heeft, maar ze loopt er wel graag doorheen.

6 / 10
Jonne 19 September 2021

Ik was eerst heel blij met de tunnel, vanwege de lengte en flexibiliteit. Maar mijn hamster heeft het na een nacht al zulke grote gaten in geknaagd dat hij niet meer bruikbaar is. Helaas, want ik had zo'n goede hoop.

8 / 10
Kim 16 October 2020

Goed product, wel makkelijk knaagbaar en de randjes zijn scherp.

6 / 10
Chaima 19 July 2020

Mijn hamster was er dol op MAAR heeft hem binnen de kortste keren helemaal kapot geknaagd. Niet bepaald veilig dus, aangezien hij van zacht plastic is... Als je hamster niet zo'n knager is zou je het erop kunnen wagen..

10 / 10
Sofyan 21 September 2019

De tunnel is echt super leuk, mijn hamster is er gek op.

8 / 10
Amy 01 September 2019

Gekocht voor mijn hamster en ik was er direct erg blij mee. Uitgerekt is de tunnel lekker lang en het ombuigen in verschillende bochten is zeer gemakkelijk. Uitgerekt is de tunnel redelijk gemakkelijk schoon te spoelen. Eén nadeel is wel dat er na een van de eerste weken al een stukje uit was. Ik denk dat de hamster dat eruit heeft gebeten. Verder heb ik niet het idee dat de hamster het plastic gegeten heeft en denk ik dat ik het afgebroken stukje plastic tijdens het verschonen van het verblijf heb weggegooid. Maar los daarvan doet het product zeker wat het belooft, namelijk het verblijf van een leuke, zelf te maken tunnel voorzien.

10 / 10
Demy 05 February 2018

Fijne tunnel

10 / 10
Milou H. 02 January 2018

Koper heeft geen omschrijving achtergelaten.

10 / 10
Jolanda 19 October 2017

Echt leuke tunnel! Mijn ratten vinden het fantastisch! Ook mooi dat deze van kunststof is is makkelijk schoon te maken. Je kunt de tunnel echt ver uit kunnen rekken. Heel leuk!

Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »