• Voor 17 uur besteld dezelfde dag verzonden
  • 10 jaar de GROOTSTE voor uw knaagdier
  • Zaterdag verzending
Hamsterscaping Rock Wall 24 cm
Hamsterscaping Rock Wall 24 cm €14,95 €16,95

Hamsterscaping Rock Wall 24 cm

€16,95 €14,95
In stock
  • Zaterdag verzending!
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Getest op geschiktheid
  • Voor 16:00 uur besteld morgen in huis!
Product description

Hamsterscaping Rock Wall 24 cm

This beautiful Rock Wall can be used for hamster scoping as a partition between two ground covers, for example. The Rock Wall is made of polyester resin (synthetic resin). It is absolutely non-toxic.

Natural look
Easy to clean
Gnawproof

Very nice to use with Hamsterscaping and a natural interior!

Synthetic resin is comparable to plastic, but much harder. It is really very hard material. Rodents do not like to gnaw this material and therefore leave it alone. This makes Polystyrene gnaw-proof.

TIP! Polystyrene is best only with lukewarm water. cleaned.

 

Specifications
Size: 24 x 5 x 8,5 cm
Suitable for: Rodents, Mouse, Hamster, Gerbil | Hamsterscaping
Particularities: -
Hamsterscaping Rock Wall 24 cm
Rodent packages
Reviews
10 / 10
(3)
10 / 10
JMJ 01 January 2021

Hele fijne muur of trap. Stevig en er kan niets doorheen, geen zand maar ook geen pootjes als je de muur als trapje gebruikt. Top product.

10 / 10
Elsje 01 July 2020

Ik heb inmiddels 3 van deze muurtjes en ga er zeker nog meer kopen want ik gebruik ze niet alleen als muurtjes maar ook als bruggen en trapjes. Ik vind deze een heel mooie uitstraling hebben en ook veiliger omdat er geen openingetjes inzitten. En omdat ik meerdere hamsters heb vind ik het ook handiger dan wilgenbruggetjes omdat je deze gewoon even in een sopje kunt doen en ze daarna weer geurneutraal zijn voor de andere hamster

10 / 10
Elsje 01 February 2020

In één woord geweldig..hij is zo mooi natuurlijk van kleur en je kunt dit soort rotsmuurtjes ook kruk als trappetjes gebruiken. Dit is n mooi veilig alternatief voor de bendy bridges die tot nu toe vaak als hekjes werden gebruikt maar op die manier risico's met zich mee kunnen brengen omdat er nogal eens kiertjes tussen de houtjes zitten waar hamsters met hun pootjes in klem kunnen komen te zitten. Ook lekker gemakkelijk schoon te maken..gewoon even in n " niet te warm" sopje en klaar.

Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »