• Voor 17 uur besteld dezelfde dag verzonden
  • 10 jaar de GROOTSTE voor uw knaagdier
  • Zaterdag verzending
Trixie Rodent Ren Colour
Rodent Ren Colour €16,95 €17,95

Rodent Ren Colour

€17,95 €16,95
In stock
  • Zaterdag verzending!
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Getest op geschiktheid
  • Ordered before 4 pm, delivered tomorrow!
Product description

Trixie Rodent Ren Colour

Thanks to the Trixie Rodent Run, your rodents now have even more room to play at home. The rodent run is suitable for various rodents, such as Mice, Dwarf Hamsters, Hamsters, but also Guinea pigs. The run contains 8 panels in cheerful colors that can be connected to each other. The rodent run is expandable with separate panels or a second rodent run.

  • More leeway
  • Being able to walk safely at home
  • Small bar distance


For a better seal of the bottom of the run, we recommend using a bottom cover. Bottom cover for rodent run

Specifications
Material: Metal
Dimensions: 1 panel: 23 x 34 cm (consists of 8 panels)
Diameter: Ø c.a. 85 cm
Suitable for: Rodents, hamsters, Guinea pig
Particularities: -
Trixie Rodent Ren Colour
Rodent packages
Reviews
9.7 / 10
(7)
10 / 10
Thea B. 01 February 2018

Mooie ren. Fijn dat het niet aan elkaar vast zit (je kan het zelf vast en los maken). Zo kan het ook niet stuk gaan bij het opvouwen. Ben er erg blij mee.

8 / 10
J 17 October 2017

Helaas heeft een van mijn hamsters ontdekt hoe ze eruit kan klimmen, en dat gaat ook gewoon via de verticale spijlen. Het product is verder in orde, maar het moet veel hoger.

10 / 10
J 26 July 2017

Is ook ideaal om je kooi/hok/bak mee uit te breiden als een omheining. Heb nu bijna 2 vierkante meter aan ruimte voor 2 dwerghamsters.

10 / 10
Nienke 22 May 2016

Super ren! Lekker compact, waardoor hij erg gemakkelijk op te bergen is en erg makkelijk weer op te zetten. Het formaat is perfect voor een dwerghamster! Een echte aanrader!

10 / 10
Linda 20 October 2015

Deze ren heb ik ook voor mijn hamster. Ik vind m super fijn, met name met de bodemhoes erbij kun je je hamster gerust in de ren laten rondlopen. De spijlen zijn inderdaad heel dicht op elkaar, daar niks tussendoor kruipen :)

10 / 10
Femke 27 April 2014

ik heb hem net gekocht en ben er nu al super blij mee. Ook de hamster is erg blij.Als ik de ren pak zit ze al klaar op haar vaste plek. Hij is erg groot en is handig op te bergen. Ook heb ik de hoes erbij genomen. Echt ideaal. Geen vlekken meer op de vloer! Echt een super ding!!!!.

10 / 10
klant 27 April 2014

Ik heb de ren een paar jaar geleden een keer in de aanbieding gekocht toen ik mijn eerste hamster had. Een jaar of 2 geleden een keer de hoes toen ik ontdekte dat die te koop waren. Echt een super ding, zowel de ren als de hoes! Heb er leuke speeltjes in staan, wat voer en water en zo'n soort konijnenhok voor buiten met zo'n klep aan de bovenkant, maar dan in het klein voor hamsters (dient meer als een groot huis en niet om de hamster it te houden), je kunt het zo opruimen, geen natte plekken meer in de vloerbedekking. En Logie Bear heeft alle ruimte om even leuk te spelen.

Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »