Blog

Het Darmprotocol voor Knaagdieren & Konijnen

Het Darmprotocol voor Knaagdieren & Konijnen

Het darmprotocol is ontwikkeld om houvast te bieden bij tal van situaties en kan helpen bij: het herstellen van de darmgezondheid, dieren met een gevoelige huid en kriebel, een niet-optimale spijsvertering, steeds terugkerende indringers en gasten, ondersteunen bij gedragsproblemen, voedselincompatibiliteit met bepaalde voeding.

Verzendkosten vanaf 2020

  • Posted on
  • By DRD Knaagdierwinkel
  • 0
Verzendkosten vanaf 2020

Ieder jaar vindt er weer een nieuwe berekening plaats van de kostenstijging van de verzendkosten bij de verschillende Post maatschappijen. De kostenstijging zit met name in de toenemende brandstof-, loon-, algemene bedrijfskosten en een toenemende vraag van de markt, er wordt immers veel meer online besteld. Ook heeft het verduurzamen van de verzending invloed op de kostenstijging. Er wordt momenteel steeds meer aandacht voor het milieu gevraagd en aan besteed.

Chinchillavoer onder de Loep

  • Posted on
  • By DRD Knaagdierwinkel
  • Posted in chinchillavoer
  • 0
Chinchillavoer onder de Loep

We hebben 11 soorten chinchillavoer onder de loep genomen en we vertellen jullie in deze blog wat onze bevindingen zijn. Welk voer heeft het hoogste vezelgehalte en welk voer is suikervrij, kortom we maken de keuze wellicht een stuk makkelijker. Ook kijken we naar wat de Chinchilla nu eigenlijk nodig heeft.

Eikenprocessierups en knaagdieren

Eikenprocessierups en knaagdieren

Het Kenniscentrum Eikenprocessierups heeft bekend gemaakt dat er dit jaar drie keer zoveel eikenprocessierupsen zijn, in vergelijking met een jaar geleden. Enorme jeuk, rode bultjes en soms zelfs heftige klachten als kortademigheid of een dikke tong kunnen het gevolg zijn van contact met de minuscule brandhaartjes van de rups. Ook dieren hebben er last van, waarschuwt dierendermatoloog.

Muis Hamster Gerbil Rat Cavia Konijn Chinchilla Degoe Facebook Instagram
Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »