Color Wood Gekleurde Bodembedekking

  • Geplaatst op
  • Door DRD Knaagdierwinkel
  • Geplaatst in Huisvesting
  • 0
Color Wood Gekleurde Bodembedekking

Wij houden wel van een kleurtje, jij ook? De meeste bodembedekkers hebben een natuurlijke of neutrale kleur en dat is helemaal niet erg, maar zo af en toe heb je gewoon zin in een feestje en dat kan nu! Wij hebben bodembedekking gemaakt van hout die 100% natuurlijk en veilig is. De kleurstoffen zijn 100% natuurlijk en veilig voor mens, dier en milieu! Maar wat kun je er allemaal mee? Dat gaan we je vertellen en laten zien in deze Blog!

Color Wood is een nieuwe lijn decoratieve bodembedekkers binnen het assortiment. We waren op zoek naar wat meer kleur, maar het moest wel 100% natuurlijk en veilig voor de dieren zijn. We kwamen tot de conclusie dat het helaas niet bestaat en daarom hebben we het gemaakt!

harsvrij

Het hout is allereerst behandeld onder zeer hoge temperatuur. Hierdoor wordt al het vocht eraan onttrokken en bestaat er geen voedingsbodem meer voor schimmels of bacteriën. Er wordt gebruik gemaakt van hout met weinig tot geen harskanalen. De aanwezigheid van hars is onmogelijk na de behandeling. Het hout is dus 100% harsvrij!

De color wood is niet bedoeld als op zichzelf staande bodembedekking. Het is de bedoeling dat deze wordt gebruik in combinatie met andere bodembedekkers. Met name tijdens het hamsterscapen kunnen de verschillende kleurtjes heel leuk als decoratie gebruikt worden in het verblijf. De dieren kunnen veilig aan het hout knabbelen als ze dat willen, het is 100% diervriendelijk en veilig.

Ook kun je de verschillende kleurtjes met elkaar mixen om een soort festival/disco effect te krijgen.

Hoe ga jij je knaagdierwereld kleuren? Laat het ons zien! Gebruik #kleurjeknaagdierwereld 

color wood knaagdieren

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Knaagdierwinkel
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »