Loopradjes voor Degoes

6
Knaagdieren zoals de Degoes hebben veel baat bij een looprad. Een loopwiel geeft niet alleen extra beweging, maar is ook een uitdaging en een leuke bezigheid voor de Degoes. Het is belangrijk dat een loopwiel veilig en in geval van Degoes knaagvast is daa
Lees meer
Sorteren op:

degoe loorpadjes aluminium knaagvast

Bestel Loopradjes voor uw Degoe eenvoudig en snel bij DRD Knaagdierwinkel® de Degoe Webshop voor uw Degoe!

Knaagdieren zoals de Degoes hebben veel baat bij een looprad. Een loopwiel geeft niet alleen extra beweging, maar is ook een uitdaging en een leuke bezigheid voor de Degoes. Het is belangrijk dat een loopwiel veilig en in geval van Degoes knaagvast is daarom bent u bij DRD Degoe Webshop op het juiste adres. Bij ons heeft u ruime keus uit verschillende soorten, maten, kleuren en merken loopradjes en loopschijven voor een scherpe prijs!

MATERIAAL VAN HET LOOPWIEL

Wat is het beste materiaal? Hout, Metaal, Kunststof? Voor Degoes is het belangrijk om voor een looprad te kiezen dat knaagvast is. Een knaagvast looprad is gemaakt van metaal.

LOOPRADJES NIET IN WATER WASSEN

Voor alle loopradjes geldt dat het niet goed is om ze in zijn geheel af te spoelen onder de kraan. Het is heel belangrijk dat het draaimechanisme (kogellager) niet nat wordt. Hoe vaker het draaimechanisme wordt gespoeld hoe stroever deze wordt en kan hierdoor eerder gaan piepen en stroever gaan lopen.

We raden af om loopradjes met water te wassen. Afnemen met een vochtige doek is geen probleem, maar het is niet goed voor de loopradjes om ze helemaal nat te maken.

degoe webshop uw degoe verdient beslist een echte degoe specialist

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »