Transportbox voor Konijnen

7
Koop Transportboxen voor uw Konijn eenvoudig bij DRD Knaagdierwinkel® de online Konijnen Webshop voor al uw Konijnen speeltjes en toebehoren. Voor Vervoersmandjes en Transportboxen voor uw konijnen, bent u in onze Konijnen webshop op de juiste...
Lees meer
Sorteren op:

Een transportbox voor uw Konijn bestelt u eenvoudig en snel bij DRD Knaagdierwinkel® De Konijnen Webshop voor uw Konijn!

konijn tranposrtobox en vervoersboxVoor een transportbox voor uw konijn, bent u in onze Konijnen webshop op het juiste adres. U vindt bij ons verschillende soorten en merken vervoersboxen voor een aantrekkelijke prijs. Bestellen gaat eenvoudig en snel bij DRD Knaagdierwinkel®

Een goede transportbox zorgt ervoor dat uw konijn op een veilige manier vervoerd kan worden. De meeste konijnen moeten jaarlijks naar de dierenarts. Een reis op zich is voor konijnen bijzonder stressvol. Een goede voorbereiding is het halve werk!

Kies een vervoersbox die uw konijn voldoende ruimte geeft, maar niet te groot is. Een vervoersbox moet voldoende ventilatie hebben en bij voorkeur niet te open zijn. Dat wil zeggen dat de onderbak het beste niet doorzichtig is. Hoe minder de dieren meekrijgen van de reis en de omgeving, hoe rustiger ze blijven. Een handdoek over een transportbox doen kan ook, maar er moet altijd rekening gehouden worden met een goede luchttoevoer en de temperatuur.

U kunt kiezen uit verschillende maten transportboxen, zowel voor kleine als grote konijnen zoals Vlaamse Reuzen, Franse Hangoren en Duitse Reuzen. De grotere transportboxen kunnen ook geschikt zijn voor het vervoer van een koppel konijnen. Samen reizen kan stress verminderend zijn voor konijnen.

Tip! Het geeft konijnen een veilig gevoel als ze grip hebben, leg daarom een handdoekje of anti slip matje in de vervoersbox.

konijnen speeltjes, konijnenvoer en nog veel meer toebehoren voor konijnen

knaagdier, muis, hamster, gerbil, rat, cavia, konijn, chinchilla, degoeBewaren

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »