Blog over Knaagdieren!

Stimuleren en Leren met Knaagdieren en Konijnen op Werelddenkdag

Stimuleren en Leren met Knaagdieren en Konijnen op Werelddenkdag Op deze Werelddenkdag willen we de geest stimuleren, niet alleen bij onszelf maar ook bij onze geliefde knaagdieren en konijnen! Samen leuke activiteiten ondernemen met je huisdier is niet alleen plezierig, het kan ook een geweldige manier zijn om hun intelligentie te ontdekken en te ontwikkelen. Laten we eens dieper ingaan op hoe we training en foerageerspel kunnen gebruiken om de band tussen ons en onze pluizige vrienden te versterken.

Konijnen en Cavia's in de Winter: Binnen en Buiten

Konijnen en Cavia's in de Winter: Binnen en Buiten Terwijl de winter in volle gang is, hebben konijnen die gewend zijn aan koude temperaturen een dikke wintervacht ontwikkeld. Zelfs degenen die binnen overwinteren, worden beïnvloed door klimaatverandering, zoals verwarmingslucht. In deze blog leggen we uit hoe je je geliefde huisdieren kunt ondersteunen tijdens de wintermaanden.

Konijnen & Cavia's in de herfst

Konijnen & Cavia's in de herfst De herfst is in volle gang en het weer wordt somberder. Voor konijnen en cavia's is het de tijd om zich voor te bereiden op de koude maanden die voor ons liggen. Sommige van deze pluizige huisdieren blijven graag buiten, terwijl anderen naar binnen worden gehaald. In beide gevallen is het belangrijk om te weten hoe je hen kunt helpen zich aan te passen aan de veranderende weersomstandigheden.

Ontdek Alles Over Konijnen: Essentiële Tips voor het Verzorgen van Je Konijnen

Ontdek Alles Over Konijnen: Essentiële Tips voor het Verzorgen van Je Konijnen Welkom in de wondere wereld van konijnen! Voordat je besluit om deze schattige knaagdieren in je leven te verwelkomen, laten we eens kijken waarom het zo belangrijk is om jezelf goed te informeren over de zorg voor konijnen. Het komt namelijk vaak voor dat mensen niet voldoende voorbereid zijn voordat ze besluiten om konijnen in huis te nemen. Ze worden soms zelfs verkeerd geïnformeerd door dierenwinkels of fokkers met verouderde kennis over het konijn.

Knaagdierwinkel
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »