Blog over Knaagdieren!

Konijnen & Cavia's in de tuin

Konijnen & Cavia's in de tuin Een buitenhuis voor konijnen of cavia's heeft twee basisdelen: een nachthok en een ruime ren. Het hok biedt een veilige plek om te slapen en beschutting bij nat of koud weer. Daarnaast is een speelruimte nodig. Niet alleen zo'n open deel onder een etagehok, ze moeten kunnen rennen!

TOP 10 Leukste Konijnen Speeltjes

TOP 10 Leukste Konijnen Speeltjes Wat zijn ze toch leuk de konijntjes en hoe leuk kunnen ze soms met hun speelgoed spelen, omhoog gooien en erachteraan vangen of super snel door een tunnel heen rennen. Konijntjes kunnen ons echt laten merken wat ze wel en wat ze niet leuk vinden en dat wat ze ons hebben ingefluisterd hebben wij in een handig lijstje opgesomd voor alle baasjes!

Het Darmprotocol voor Knaagdieren & Konijnen

Het Darmprotocol voor Knaagdieren & Konijnen Het darmprotocol is ontwikkeld om houvast te bieden bij tal van situaties en kan helpen bij: het herstellen van de darmgezondheid, dieren met een gevoelige huid en kriebel, een niet-optimale spijsvertering, steeds terugkerende indringers en gasten, ondersteunen bij gedragsproblemen, voedselincompatibiliteit met bepaalde voeding.

Verse Planten voor Knaagdieren & Konijnen

Verse Planten voor Knaagdieren & Konijnen Verse Biologische Planten en Kruiden voor knaagdieren! Hoe leuk en gezond is dat?! Wij vertellen je alles wat je moet weten over het gebruik en onderhoud van de plantjes voor je knaagdier en konijn. Welke plantjes het beste bij welk dier passen en hoe je het verblijf kunt inrichten met behulp van de plantjes.

Februari maand van het gebit

Februari maand van het gebit De komende maand zal er weer veel aandacht zijn voor gebitsverzorging van huisdieren. Bij knaagdieren is het erg belangrijk om regelmatig een goede controle uit te voeren om problemen tijdig te signaleren en zo op tijd te verhelpen.

Muis Hamster Gerbil Rat Cavia Konijn Chinchilla Degoe Facebook Instagram
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »