Blog over Knaagdieren!

Verse Planten voor Knaagdieren & Konijnen

Verse Planten voor Knaagdieren & Konijnen Verse Biologische Planten en Kruiden voor knaagdieren! Hoe leuk en gezond is dat?! Wij vertellen je alles wat je moet weten over het gebruik en onderhoud van de plantjes voor je knaagdier en konijn. Welke plantjes het beste bij welk dier passen en hoe je het verblijf kunt inrichten met behulp van de plantjes.

Februari maand van het gebit

Februari maand van het gebit De komende maand zal er weer veel aandacht zijn voor gebitsverzorging van huisdieren. Bij knaagdieren is het erg belangrijk om regelmatig een goede controle uit te voeren om problemen tijdig te signaleren en zo op tijd te verhelpen.

Gezondheid van Knaagdieren & Konijnen

Gezondheid van Knaagdieren & Konijnen Een gezond knaagdier heeft heldere oogjes, een glanzende vacht en is levendig. Een goede voeding is van essentieel belang. Toch gaat er wel eens iets mis. Bij tijdig ingrijpen kun je gelukkig zelf al heel veel doen. In deze blog sommen we een aantal tips en adviezen samen die nuttig kunnen zijn bij de verzorging van knaagdieren.

Muis Hamster Gerbil Rat Cavia Konijn Chinchilla Degoe
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »