Konijnen Kruiden voor uw konijn!

Konijnen kruiden zijn belangrijk voor uw konijn. Het dieet van het wilde konijn bestaat voornamelijk uit grassen en kruiden. Er zijn verschillende soorten konijnen kruiden, zowel vers als gedroogd. Beide kruidensoorten kunnen gegeven worden als aanvulling
Lees meer

konijnen kruiden

Konijnen kruiden voor uw konijn zowel vers als gedroogd bestelt u eenvoudig en snel bij DRD Knaagdierwinkel®

Konijnen kruiden zijn belangrijk voor uw konijn. Het dieet van het wilde konijn bestaat voornamelijk uit grassen en kruiden. Er zijn verschillende soorten konijnen kruiden, zowel vers als gedroogd. Beide kruidensoorten kunnen gegeven worden als aanvulling op het dagelijkse dieet van uw konijn!

Konijnen kruiden geleidelijk opbouwen

Konijnen kruiden zijn gezond en kunnen de gezondheid van uw konijn op een positieve manier bevorderen. Het bijvoeren van kruiden kan dagelijks, maar dient wel te worden opgebouwd. Konijnen hebben een zeer gevoelige spijsvertering en alle voedingsveranderingen moeten geleidelijk worden doorgevoerd.

Verse konijnen kruiden

Als het gaat om konijnen kruiden dan denken we al snel aan gedroogde kruiden, dat hoeft niet perse zo te zijn. Er zijn ook verse kruiden die vers gegeven kunnen worden. U vindt in het konijnen kruiden assortiment daarom ook verse kruiden plantjes die u in het verblijf van u konijn kunt zetten of apart kunt bijvoeren. De plantjes blijven lang goed en uw konijnen zullen er veel "vers" knabbelplezier aan beleven. Met verse kruiden plantjes is het ook belangrijk om het voeren geleidelijk op te bouwen.

konijnen webshop met konijnenvoer, konijnen speelgoed en konijnen snacks

konijnen webshop voor konijnenvoer, konijnen snacks, speelgoed en konijnen bodembedekking

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »