Ren voor Ratten

1
Voor binnen- of buitenrennen voor uw Ratten bent u bij ons op het juiste adres. Hier vindt u rennen die geschikt zijn voor Ratjes. Er bestaan geen speciale rennen voor Ratjes, maar wij hebben er enkele uitgeprobeerd en kunnen je precies vertellen welke re
Lees meer
Sorteren op:
€34,99 €32,99
Bestel nu

Deliverytime

Op voorraad

ratten rennen een ren voor uw rat

Binnen en Buiten Rennen voor uw Ratten koopt u eenvoudig en snel bij DRD Knaagdierwinkel® De Ratten Webshop voor uw Ratjes!

Voor binnen- of buitenrennen voor uw Ratten bent u bij ons op het juiste adres. Hier vindt u rennen die geschikt zijn voor Ratjes. Er bestaan geen speciale rennen voor Ratjes, maar wij hebben er enkele uitgeprobeerd en kunnen je precies vertellen welke ren geschikt is om te gebruiken voor je Ratten!

Ratjes zijn speelse en nieuwsgierige dieren, vergeet de speeltjes daarom zeker niet mee te nemen in de ren. Buiten spelen is heel leuk en ook nog eens gezond in de frisse lucht. Ratjes die nog niet gewend zijn aan een ren buiten, moeten vaak eerst de kat even uit de boom kijken. Ze zullen de ren grondig inspecteren. Het kan prettig zijn voor de ratjes om ook een huisje of een schuilplaats in de ren te zetten. Op die manier kunnen de dieren zich terug trekken als ze daar behoefte aan hebben. Als ze toch ergens van schrikken dan zal een schuilplaatsje de dieren een veilig gevoel geven.

ratten webshop voor al uw ratten producten van bodembedekking tot ratten speelgoed

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »