Loopradjes voor Ratten in de Ratten Webshop

8
Kleine knaagdieren zoals de Rat hebben veel baat bij een looprad. Een loopwiel geeft niet alleen extra beweging, maar is ook een uitdaging en een leuke bezigheid voor de Ratten. Het is belangrijk dat een loopwiel veilig is. Daarom bent u bij DRD Ratte...
Lees meer
Sorteren op:

ratten webshop voor al uw ratten producten van bodembedekking tot ratten speelgoed

Bestel een looprad voor uw Rat eenvoudig en snel bij DRD Knaagdierwinkel® De Ratten Webshop voor uw Rat!

Knaagdieren zoals de Rat hebben baat bij een looprad. Een loopwiel geeft niet alleen extra beweging, maar ook een uitdaging en een leuke bezigheid voor de Ratten. Het is belangrijk dat een loopwiel veilig is. Daarom bent u bij DRD Ratten Webshop op het juiste adres. Bij ons heeft u ruime keus uit verschillende soorten, maten, kleuren en merken loopradjes en loopschijven voor een scherpe prijs!

Wat is het beste materiaal looprad voor Ratten?

Hout, Metaal, Kunststof? Voor de Rat maakt het vaak niet zoveel uit van welk materiaal het looprad is gemaakt; hij is blij dat ie kan rennen! Een leuke bijkomstigheid van een houten looprad is dat de nageltjes beter slijten dan in een metalen of kunststof looprad.

Hoe moet je houten loopradjes voor Ratten schoonmaken?

Het was altijd een uitdaging om een houten loopradje schoon te maken, maar gelukkig is dat verleden tijd. Er zijn tegenwoordig twee soorten schoonmaakmiddelen waarmee houten loopradjes eenvoudig schoongemaakt kunnen worden. Het eerste middel is CSI Urine Spray en het tweede is de Eco Pets Urine Buster. Beide schoonmaakmiddelen werken op enzymbasis en pakken de bacteriën die in urine zitten aan. Deze bacteriën zorgen namelijk voor de welbekende urine lucht. Beide sprays verwijderen de bacteriën en het vuil zodat het loopradje weer fris en schoon is.

Mag je Ratten Loopradjes met water schoonmaken?

Voor alle loopradjes geldt dat het niet goed is om ze in zijn geheel af te spoelen onder de kraan. Het is heel belangrijk dat het draaimechanisme (kogellager) niet nat wordt. Hoe vaker het draaimechanisme wordt gespoeld hoe stroever deze wordt. Het kan hierdoor eerder gaan piepen en stroever gaan lopen.

We raden af om houten loopradjes met water te wassen. Afnemen met een vochtige doek is geen probleem, maar het is niet goed voor de loopradjes om ze helemaal nat te maken. Door het loopradje nat te maken kan de lijm namelijk loslaten.

Wat moet je doen als het Ratten looprad piept?

Een loopradje kan naar verloop van tijd meer geluid gaan maken. Voor een piepend loopradje raden we een druppeltje olijfolie aan. Deze kan op het draaimechanisme aangebracht worden.

uw rat verdient beslist een echte ratten specialist

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »