Cavia Kruiden voor uw Cavia!

Cavia kruiden zijn belangrijk voor uw cavia. Het dieet van de wilde cavia bestaat voornamelijk uit grassen en kruiden. Er zijn verschillende soorten cavia kruiden, zowel vers als gedroogd. Beide kruidensoorten kunnen gegeven worden als aanvulling op het d
Lees meer

cavia kruiden in de cavia webshop

Cavia kruiden voor uw cavia zowel vers als gedroogd bestelt u eenvoudig en snel bij DRD Knaagdierwinkel®

Cavia kruiden zijn belangrijk voor uw cavia. Het dieet van de wilde cavia bestaat voornamelijk uit grassen en kruiden. Er zijn verschillende soorten cavia kruiden, zowel vers als gedroogd. Beide kruidensoorten kunnen gegeven worden als aanvulling op het dagelijkse dieet van uw cavia!

Peterselie is één van de populairste kruiden voor cavia's. Het is een zeer smakelijk kruid dat zeer rijk is aan vitamine C.

Moet je het voeren van kruiden bij Cavia's opbouwen?

Cavia kruiden zijn gezond en kunnen de gezondheid van uw cavia op een positieve manier bevorderen. Het bijvoeren van kruiden kan dagelijks, maar dient wel te worden opgebouwd. Cavia's hebben een gevoelige spijsvertering en alle voedingsveranderingen moeten geleidelijk worden doorgevoerd.

Zijn verse kruiden gezond voor Cavia's?

Als het gaat om cavia kruiden dan denken we al snel aan gedroogde kruiden, dat hoeft niet perse zo te zijn. Er zijn ook verse kruiden die vers gegeven kunnen worden. U vindt in het cavia kruiden assortiment daarom ook verse kruiden plantjes die u in het verblijf van uw cavia kunt zetten of apart kunt bijvoeren. De plantjes blijven lang goed en uw cavia's zullen er veel "vers" knabbelplezier aan beleven. Met verse kruiden plantjes is het ook belangrijk om het voeren geleidelijk op te bouwen.

cavia webshop voor alle cavia producten
uw cavia verdient beslist een echte cavia specialist

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »