Lente Scape

Met de Lente Scape brengen we wat meer kleur in het verblijf. We laten je zien hoe je met ons Color Wood aan de slag kunt gaan om zo een vrolijke scape te creëren voor je dieren! Het concept van de scape is voor alle kleine knaagdieren geschikt.

Lente Hamsterscape 100 x 40 cm #1

De Lente Hamsterscape is een kleurrijke scape die je als basis kunt gebruiken. Een dik pak bodembedekking met een ondersteunende constructie door middel van een plateau, een looprad en ruim looprad geven de scape de basis die het nodig heeft. Het terrarium is een een 100 x 40 x 40 cm met schuifdeuren. 

Katoen en Katoen

We hebben voor deze scape gekozen voor katoen bodembedekking. Deze bodembedekker absorbeert erg goed, neemt luchtjes op en maakt het graven van tunneltjes mogelijk. Met name de tunneltjes zijn eenvoudig te graven en blijven goed staan. Vooral als de dieren de tunnels tegen het glas aan maken kan er echt meegekeken worden met de binnenkant.

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »