Blog over Knaagdieren!

Uitleg en bestrijding van Luizen bij Knaagdieren & Konijnen

Uitleg en bestrijding van Luizen bij Knaagdieren & Konijnen Luizen zijn groter dan mijten en dus met goede ogen, of een loep zichtbaar in de vacht. Ze zijn grijs en enkele millimeters groot. Ze bewegen een stuk trager dan bijvoorbeeld vlooien. Als jouw konijn, cavia, hamster of andere kleine knager luizen heeft, hoef je niet bang te zijn dat je er zelf ook last van krijgt. De luizen van dieren gaan niet over op mensen. Als je meerdere (soorten) knaagdieren bij elkaar houdt, is het wel verstandig ze allemaal te behandelen.

Natuurlijke voeding & Snacks van Mr Crumble

Natuurlijke voeding & Snacks van Mr Crumble We hebben wat nieuws voor de diertjes! De natuurlijke voeding & snacks van Mr. Crumble zijn allemaal 100% natuurlijk en uniek! De producten staan echt stil bij de natuurlijke voedingsbehoefte van de dieren en dat is zeer belangrijk. Graag willen we je voorstellen aan Mr. Crumble!

Bioactieve Ratten Graafbak

Bioactieve Ratten Graafbak Ratten zijn uitstekende klimmers, maar wist u dat het ook geweldige gravers zijn? Het is echt zo! Ratten leven in het wild voornamelijk in ondergrondse holen, die ze innemen of zelf graven met hun familieleden. Geef de dieren maar eens een graafbak en u zult versteld staan van de graafkunsten, ze vinden het ook echt leuk om te doen!

Knaagdierwinkel
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »