Alles voor uw Chinchilla in de Chinchilla Webshop!

Bent u op zoek naar Chinchilla artikelen en benodigdheden? Dan bent u bij DRD Knaagdierwinkel® op de juiste plaats. U vind bij ons een ruim assortiment Chinchilla artikelen, zoals Chinchillavoer, speelgoed, huisjes, nestmateriaal, knaagmateriaal, ...
Lees meer

Bestel alles voor uw Chinchilla's eenvoudig en snel bij DRD Knaagdierwinkel® De Chinchilla Webshop voor uw Chinchilla!

chinchilla benodigdheden en artikelen voor chinchilla'sBent u op zoek naar Chinchilla artikelen en benodigdheden? Dan bent u bij DRD Knaagdierwinkel® op de juiste plaats! U vindt bij ons een ruim assortiment Chinchilla artikelen, zoals Chinchillavoer, speelgoed, huisjes, plateaus, knaagmateriaal, bodembedekkers en nog veel meer.

Chinchilla's zijn hele leuke knaagdieren. Het zijn sociale dieren die in groepsverband leven. Bij ons thuis kunnen ze daarom ook het beste samen gehouden worden. Bij de keuze van de artikelen hebben wij stilgestaan bij het sociale karakter van deze dieren. Denk aan ruime huizen waar ze met zijn allen in passen en speelgoed waarmee ze zich veilig uren lang kunnen vermaken. Kortom onze specialisatie is uw voordeel! Daarnaast gaat bestellen altijd eenvoudig en snel in de DRD Chinchilla Webshop.

Chinchilla's (Chinchilla lanigera) zijn schattige, zachte dieren die aandacht nodig hebben. Ze behoren tot de cavia-achtig knaagdieren en komen uit het Andes gebergte in Zuid-Amerika.Ze zijn in de avond en schemering actief en overdag slapen ze het liefste.

Door hun zachte dikke vacht met haarzakje waaruit meer dan 50 haren groeien, zien ze eruit als teddy beertjes, maar niets is minder waar. Als zien Chinchilla's er knuffelbaar uit, de meeste chins zijn dat niet. Het zijn geweldige huisdieren, maar het zijn wel gevoelige dieren, dus ze moeten voorzichtig worden behandeld en op de juiste manier worden gehuisvest. Om ze gelukkig en gezond te houden, hebben ze een speciaal dieet nodig dat afgestemd is op de voedingsbehoefte van de Chinchilla. De dieren hebben ook veel bewegingsvrijheid nodig om te rennen en springen.

knaagdier, muis, hamster, gerbil, rat, cavia, konijn, chinchilla, degoe

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »