Verse Chinchilla Kruiden & Planten

14
Waarom gedroogde kruiden geven als het ook vers kan?! Verse Chinchilla Kruiden zijn niet alleen lekker, maar ook nog eens heel gezond voor uw Chinchilla!
Lees meer
Sorteren op:

verse chinchilla kruiden

Verse Chinchilla Kruiden bestelt u eenvoudig en snel bij DRD Knaagdierwinkel®

verse chinchilla kruidenVerse Chinchilla Kruiden zijn niet alleen lekker, maar ook nog eens heel gezond voor uw Chinchilla! Chinchilla's zullen de verse kruiden vaak nog net wat lekkerder vinden als gedroogde kruiden. Ook kunnen er tijdens het droogproces soms enkele bestanddelen verloren gaan. Verse kruiden zijn dus echt veruit het meest gezond voor de dieren.

Rustig opbouwen

De verse kruiden worden geleverd als een levend plantje. De plantjes kunnen zo in het verblijf van het dier worden gezet. Indien de Chinchilla's een bepaald plantje voor het eerst krijgen is het verstandig om niet direct het gehele plantje aan te bieden. De nieuwe soort kruid moet eerst rustig geïntroduceerd worden. Begin bijvoorbeeld met één blaadje. Houdt vervolgens het dier goed in de gaten om te bepalen hoe deze hierop reageert. Kijk vooral naar de ontlasting. Lijkt de Chinchilla goed te reageren dan kan de dosis iedere dag iets worden verhoogd.

Waar komen onze verse kruiden vandaan?

De verse kruiden komen rechtstreeks van de kruidenier! Om die reden zijn de kruiden ook niet altijd beschikbaar in hun verse vorm. Elk kruid heeft zijn eigen moment waarop het gezaaid en geoogst kan worden, wij houden deze biologische klok goed in de gaten, dus als de verse kruiden er zijn, tast dan snel toe en laat je dieren hier heerlijk van smikkelen!

De kruiden worden speciaal gekweekt voor consumptie dus biologisch.

Verse kruiden bewaren

De verse plantjes zijn helaas wel wat lastiger om te bewaren als de gedroogde kruiden. Ieder soort plantje heeft weer een andere verzorging nodig. De ene soort heeft meer licht en water nodig als de andere soort. Voor het lang bewaren van de verse kruiden is echt wel enige plantenkennis vereist.

uw chinchilla verdient beslist een echte chinchilla specialist

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »