Alles voor uw Cavia in de Cavia Webshop!

Bent u op zoek naar Cavia artikelen en benodigdheden? Dan bent u bij DRD Cavia Webshop op de juiste plaats. U vind bij ons een ruim assortiment Cavia artikelen, zoals caviavoer, speelgoed, huisjes, nestmateriaal, knaagmateriaal en nog veel meer. Best...
Lees meer

Bestel alles voor uw Cavia eenvoudig en snel DRD Knaagdierwinkel® De Cavia Webshop voor al uw Cavia benodigdheden!

cavia huis cavia webshopBent u op zoek naar Cavia artikelen en benodigdheden? Dan bent u bij DRD Knaagdierwinkel® op de juiste plaats.

U vindt bij ons een ruim assortiment Cavia artikelen, zoals caviavoer, speelgoed, huisjes, nestmateriaal, knaagmateriaal en nog veel meer. Bestellen gaat eenvoudig en snel in de DRD Cavia Webshop.

Hoewel ze in sommige landen op de menukaart staan, zijn ze bij ons in Nederland dierbare huisdieren waar je binnen 2 tellen van gaat houden!

De manier van communiceren van de Cavia is bijzonder herkenbaar. De piepjes zodra de koelkast open gaat en de vrolijke blik als hij je ziet met wat lekkers. Prachtig!

Cavia's zijn bijzonder vriendelijke dieren die in groepjes leven. Bij ons thuis mag een Cavia dan ook nooit alleen gehouden worden. Altijd minimaal twee Cavia's.

Systematiek: Cavia tschudii, Familie Cavidae, Orde Rodenita
Kop-romplengte: 30 cm (20 tot 40 cm)
Lichaamsgewicht: 450 tot 1.000 g (max. tot 1.800 g), mannetjes zijn groter dan vrouwtjes
Levensverwachting: 6 tot 8 jaar

cavia webshop voor caviavoer, cavia snacks, speelgoed en cavia huizen

knaagdier, muis, hamster, gerbil, rat, cavia, konijn, chinchilla, degoe

Bewaren

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »