Alles voor je Cavia's in de Cavia Webshop!

In het hart van de caviawebshop van DRD Knaagdierwinkel® wacht een wereld van knaagplezier en liefde op jou en je pluizige vriendjes. In het betoverende rijk van caviavreugde, waar piepjes de taal van geluk zijn, nodigen we je uit om te ontdekken wat de C
Lees meer

Bestel alles voor je Cavia's eenvoudig en snel DRD Knaagdierwinkel® De Cavia Webshop voor al je Cavia benodigdheden!

CaviaOp zoek naar hoogwaardige caviabenodigdheden? Zoek niet verder!

In het hart van de caviawebshop van DRD Knaagdierwinkel® wacht een wereld van knaagplezier en liefde op jou en je pluizige vriendjes. In het betoverende rijk van caviavreugde, waar piepjes de taal van geluk zijn, nodigen we je uit om te ontdekken wat de Cavia Webshop allemaal te bieden heeft. Een wereld vol knaaggeluk, comfortabele huisjes, smakelijk caviavoer en speeltjes die de caviakampioen in uw huis zullen laten stralen.

Cavia’s: Meer dan alleen Knaagdieren

Stel je voor: piepjes zodra de koelkast opengaat en die vrolijke blik wanneer je met lekkers nadert. Dat is het unieke communicatiespel van de cavia, een dier dat binnen twee tellen je hart verovert. Bij DRD Knaagdierwinkel begrijpen we de magie van deze pluizige vrienden en daarom vind je hier niet alleen standaard caviabenodigdheden, maar ook gespecialiseerde producten voor een optimale verzorging.

Hoe is een Cavia als huisdier?

Cavia’s Spreken Knaaltaal: Ontdek de Cavia Communicatie!

Wist je dat cavia’s meesters zijn in het uitdrukken van emoties? Niet alleen beheersen ze het klassieke piepgeluid, maar ze kunnen ook fluiten, knorren, brommen en zelfs tjilpen van opwinding. Bij DRD Knaagdierwinkel begrijpen we de taal van geluk en bieden we producten die de interactie met je cavia bevorderen.

Hoewel ze in sommige landen op de menukaart staan, zijn ze bij ons in Europa dierbare huisdieren waar je binnen 2 tellen van gaat houden! De manier van communiceren van de Cavia is bijzonder herkenbaar. De piepjes zodra de koelkast open gaat en de vrolijke blik als hij je ziet met wat lekkers. Prachtig! Cavia's zijn bijzonder vriendelijke dieren die in groepjes leven. Bij ons thuis mag een Cavia dan ook nooit alleen gehouden worden. Altijd minimaal twee Cavia's.

Cavia's zijn hele gezellige dieren die hun baasje tot wel 10 jaar gezelschap kunnen houden. De levensverwachting van cavia's ligt gemiddeld tussen de vijf tot zeven jaar.

Wist je dat Cavia goed kunnen communiceren?
Wist je dat cavia's uitstekende communicators zijn en dat ze een breed scala aan geluiden kunnen maken om hun emoties en behoeften uit te drukken? Naast het bekende piepen dat ze doen, kunnen cavia's ook fluiten, knorren, brommen en zelfs tjilpen als ze blij of opgewonden zijn. Ze kunnen ook grommen of sissen als ze bang of boos zijn. Deze geluiden maken deel uit van hun complexe sociale interacties en kunnen je helpen hun stemming en gedrag beter te begrijpen.

Zijn Cavia's herbivore knaagdieren?

Herbivore Hemel: Voer en Snacks voor Knaagplezier

Cavia’s zijn herbivoren in hart en nieren, en daarom bieden we bij DRD Knaagdierwinkel een uitgebreid assortiment aan hoogwaardig caviavoer. Maar dat is niet alles! Ontdek ook heerlijke snacks, kruiden en voerbakken die het hart van je pluizige vriendje sneller laten kloppen.

Cavia's behoren tot de knaagdieren en hun favoriete bezigheid is "eten". Elke cavialiefhebber zal dit beamen! Zoals bij alle knaagdieren groeien de tanden bij de cavia ook altijd door. Kwalitatief hoogwaardig knaagmateriaal en goede voeding zijn daarom essentieel voor de dieren.

Net als veel andere knaagdieren eten cavia's ook hun blindedarmkeutels (nachtkeutels) op. Dit gedrag noemen we "Coprofagie". Dit zijn zachtere, groene keuteltjes die de dieren direct opeten. Deze keuteltjes zijn ook vaak niet terug te vinden in het verblijf. Ze bevatten veel goede bacteriën, eiwitten en vitamine K en B.

Wist je dat Cavia's goed kunnen zien? De Kleurrijke Wereld van Cavia’s: Ontdek het Gezichtsvermogen!

Wist je dat cavia's een zeer goed ontwikkeld gezichtsvermogen hebben? In tegenstelling tot wat velen denken, hebben cavia’s een uitstekend ontwikkeld gezichtsvermogen. Ze kunnen niet alleen een breed scala aan kleuren zien, maar ook nuances onderscheiden. Stel je voor dat je cavia een kleurrijke wereld ontdekt met onze speciale producten, van voerbakken tot kleurrijk knaagmateriaal.

Hoe ziet de huisvesting van een Cavia eruit?

Cavia Condo’s: Huisvesting met een Vleugje Luxe

De huisvesting van je cavia is van groot belang, want deze sociale dieren verdienen ruimte en comfort. Bij DRD Knaagdierwinkel vind je ruime verblijven en speciale bodembedekking voor langharige cavia’s. Creëer een waar caviaparadijs en zie hoe je pluizige vriendjes floreren.

De Cavia is niet een heel veeleisend dier, maar er zijn wel dingen waar men rekening mee moet houden. Zo zijn cavia's echte sociale dieren en mogen ze dus niet alleen gehouden worden, maar altijd samen met een soortgenoot. De cavia stelt eisen aan zijn dieet, zo moeten cavia's altijd toegang hebben tot vers hooi om aan te knabbelen en zo hun spijsvertering op gang te houden.

Het verblijf moet ruim zijn. Hoe groot het verblijf moet zijn hangt af van het aantal cavia's dat samen gehouden wordt. Een geschikt verblijf voor twee Cavia's heeft een oppervlak van minimaal 120 x 60 cm (LICG)

cavia's

Wat is er allemaal te vinden in de Cavia Webshop?

Cavia Bodembedekking: Knuffelzachte Ondergrond voor Blije Pootjes! Ontdek ons uitgebreide assortiment Cavia bodembedekking, perfect afgestemd op zowel normaalharige als langharige cavia's. Creëer een comfortabele en hygiënische leefomgeving voor jouw pluizige vriendjes.

Plasmatten voor Cavia's: Absorberend Comfort voor een Schoon Verblijf! Laat je cavia genieten van een schoon en droog onderkomen met onze Cavia plasmatten. Speciaal ontworpen om vocht te absorberen, zorgen ze voor een frisse leefomgeving en houden ze de pootjes van je cavia droog.

Caviavoer: Smakelijk en Gezond Festijn voor Fijnproevers! Verwen je cavia met ons voedzame caviavoer. Met zorg samengesteld om aan alle voedingsbehoeften te voldoen, zorgt ons assortiment voor een feest van smaken en gezondheid.

Cavia Kruiden en Snacks: Knapperige Verwennerij voor Jeukende Tandjes! Ontdek onze selectie Cavia Kruiden, Pellets en verantwoorde Cavia Snacks die perfect zijn afgestemd op de knaaglust van cavia's. Laat je pluizige vriendjes genieten van knapperige, smakelijke traktaties.

Cavia Knaagmateriaal en Gedroogde Groente: Gezond Kauwplezier! Kom tegemoet aan het natuurlijke knaaginstinct van je cavia met ons kwalitatieve knaagmateriaal en gedroogde groenten. Gezond kauwplezier voor blije tandjes!

Cavia Foerageer Speelgoed: Stimuleer Spelenderwijs de Natuurlijke Behoeften! Laat je cavia's plezier beleven en hun natuurlijke foerageergedrag uiten met ons assortiment Cavia speelgoed. Verrijk hun omgeving met uitdagende puzzels en activiteiten.

Cavia Verblijven en Rennen: Ruimte voor Avontuur en Relaxen! Geef je cavia's de ruimte om te spelen, rennen en ontspannen met onze comfortabele Cavia verblijven en rennen. Creëer een veilige haven voor al hun avonturen.

Hangmatjes en Plateaus voor Cavia's: Relax in Stijl! Laat je cavia's relaxen in stijl met onze Cavia Hangmatjes en plateaus. Creëer een speels en comfortabel landschap in hun leefomgeving.

Verse Planten, Kussens en Manden: Natuurlijke Comfort en Stijl! Breng de natuur naar binnen met onze verse Cavia planten en bied je cavia's een knusse plek om te rusten met onze zachte kussens en manden.

Voerbakjes en Drinkflessen voor Cavia's: Stijlvol en Functioneel! Maak etenstijd een plezier met onze stijlvolle voerbakjes en handige drinkflessen. Een combinatie van design en functionaliteit voor jouw cavia's.

Gezondheids- en Verzorgingsproducten: Zorg op Z'n Best! Houd je cavia's gezond en gelukkig met ons assortiment gezondheids- en verzorgingsproducten. Van vitaminen tot verzorgende shampoos, we hebben alles wat je nodig hebt.

Vervoersboxen, Tunnels, Toiletten en Schoonmaakmiddelen: Compleet Caviacomfort! Maak reizen, spelen en schoonmaken gemakkelijk met onze vervoersboxen, tunnels, toiletten en schoonmaakmiddelen. Alles voor het welzijn van je cavia, altijd binnen handbereik.

Leuke Gifts en Cavia Snuffelboxen: Verras en Verwen! Ontdek onze leuke gifts en cavia snuffelboxen - perfecte verrassingen om je caviavriendjes extra te verwennen. Geef ze een cadeau dat hun hart doet piepen van vreugde!

Bestel Nu in de Cavia Webshop en Laat je Cavia Stralen!

Maak deel uit van de betoverende wereld van DRD Knaagdierwinkel, waar caviageluk en kwaliteitsproducten hand in hand gaan. Bestel vandaag nog alles wat je pluizige vriendjes nodig hebben voor een lang, gezond en gelukkig leven. DRD Knaagdierwinkel: waar caviadromen werkelijkheid worden!

cavia webshop voor alle cavia producten
uw cavia verdient beslist een echte cavia specialist

Bewaren

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »