Knaagdier Inspiratie

Wij helpen u graag met tips, tricks en voorbeelden.
Lees meer

Knaagdier Inspiratie Nodig?

Iedereen kan zo af en toe weleens wat inspiratie gebruiken, dat weten wij als geen ander! Zodra iemand bij ons een inspiratie moment heeft en iets leuks bedenkt, gaan we er meteen mee aan de slag, want ervaring leert dat je dit soort moment niet aan de kant moet schuiven anders zijn ze weg.

Het verschil zit 'm in het knaagdier

Alle knaagdieren zijn verschillend en hebben allemaal verschillende behoeftes. Zo wild de muis graag samen met zijn soortgenoten spelen en klauteren en zal de goudhamster juist in zijn eentje gangen willen bouwen. Het verblijf inrichten voor een groep dieren is heel anders dan voor een alleen wonend knaagdier. De inrichting van een thuiskonijn is weer  heel anders dan het verblijf van een buitenkonijn. Wij proberen voor alle dieren wat leuks, praktisch en uitdagends te bedenken, zodat alle dieren gelukkig en blij kunnen zijn in hun verblijf en u als baasje kunt genieten van deze blijheid!

Hoe werkt de inspiratiepagina?

Dit is een bijzondere pagina. Hier plaatsen wij onze inspiratie en laten u zien wat er allemaal mogelijk is voor uw knaagdier of konijn. De hoofdfoto laat zien wat we hebben bedacht, zodra u verder klikt komt u op de detail pagina en ziet u welke producten wij hebben gebruikt.

knaagdier inspiratie

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »