Knaagdier Inspiratie

Iedereen kan zo af en toe weleens wat inspiratie gebruiken, dat weten wij als geen ander! Zodra iemand bij ons een inspiratie moment heeft en iets leuks bedenkt, gaan we er meteen mee aan de slag, want ervaring leert dat je dit soort moment niet aan de ka
Lees meer

Knaagdier Inspiratie Nodig?

Iedereen kan zo af en toe weleens wat inspiratie gebruiken, dat weten wij als geen ander! Zodra iemand bij ons een inspiratie moment heeft en iets leuks bedenkt, gaan we er meteen mee aan de slag, want ervaring leert dat je dit soort moment niet aan de kant moet schuiven anders zijn ze weg.

Het is soms lastig om je een product in het echt voor te stellen, laat staan in een scape. Wij proberen daarom altijd eigen product foto's te maken, zodat het artikel altijd getoond wordt zoals het er echt uitziet. We gaan echter een stapje verder en laten nu de producten ook in actie zien!

hamsterscaping natuurlijke look voor hamsters

Het verschil zit 'm in het knaagdier

Alle knaagdieren zijn verschillend en hebben allemaal verschillende behoeftes. Zo wil de muis graag samen met zijn soortgenoten spelen en klauteren en zal de goudhamster juist in zijn eentje gangen willen bouwen. Het verblijf inrichten voor een groep dieren is heel anders dan voor een alleen wonend knaagdier. De inrichting van een thuiskonijn is weer  heel anders dan het verblijf van een buitenkonijn. Wij proberen voor alle dieren wat leuks, praktisch en uitdagends te bedenken, zodat alle dieren gelukkig en blij kunnen zijn in hun verblijf en u als baasje kunt genieten van deze blijheid!

Wij werken ook nauw samen met fabrikanten als het gaat om het ontwikkelen van nieuwe knaagdier producten. Hou de pagina in de gaten want deze wordt regelmatig geüpdatet met leuke nieuwe inspiratiemomenten. 

Hoe werkt de inspiratiepagina?

Dit is een bijzondere pagina. Hier plaatsen wij onze inspiratie en laten u zien wat er allemaal mogelijk is voor uw knaagdier of konijn. De hoofdfoto laat zien wat we hebben bedacht, zodra u verder klikt komt u op de detail pagina en ziet u welke producten wij hebben gebruikt.

Vragen of hulp nodig bij de inrichting?

Heeft u vragen of hulp nodig bij de inrichting van uw verblijf? Laat het ons weten, wij helpen u graag verder. U kunt ons ook een foto sturen van uw verblijf met de afmetingen, wij adviseren u graag als het gaat om de inrichting.

knaagdier inspiratie

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »