Blog over Knaagdieren!

Wat kun je doen tegen bloedluis?

Wat kun je doen tegen bloedluis? Bloedmijt, wetenschappelijk bekend als Dermanyssus gallinae, is een kleine parasiet die voornamelijk vogels en kippen teistert door zich te voeden met hun bloed. Deze indringers vormen echter ook een bedreiging voor andere dieren, waaronder hamsters, en kunnen zelfs mensen aanvallen. Laten we eens dieper ingaan op deze hinderlijke parasiet en hoe we ermee om kunnen gaan.

Stimuleren en Leren met Knaagdieren en Konijnen op Werelddenkdag

Stimuleren en Leren met Knaagdieren en Konijnen op Werelddenkdag Op deze Werelddenkdag willen we de geest stimuleren, niet alleen bij onszelf maar ook bij onze geliefde knaagdieren en konijnen! Samen leuke activiteiten ondernemen met je huisdier is niet alleen plezierig, het kan ook een geweldige manier zijn om hun intelligentie te ontdekken en te ontwikkelen. Laten we eens dieper ingaan op hoe we training en foerageerspel kunnen gebruiken om de band tussen ons en onze pluizige vrienden te versterken.

Knaagdierwinkel
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »