Geschikte kooien voor Gerbils

7
Bestel uw Gerbil kooi eenvoudig en snel bij DRD Knaagdierwinkel® De Gerbil Webshop voor uw Gerbil! Uw Gerbil is een echte knager! Daarom is het belangrijk dat de kooi 100% knaagvast is. Daarnaast hebben deze activa dieren veel ruimte nodig om te graven,
Lees meer
Sorteren op:
Gerbilkooi voor uw gerbils

Bestel uw Gerbil kooi eenvoudig en snel bij DRD Knaagdierwinkel® De Gerbil Webshop voor uw Gerbil!

Uw Gerbil is een echte knager! Daarom is het belangrijk dat de kooi 100% knaagvast is. Daarnaast hebben deze activa  dieren veel ruimte nodig om te graven, springen en spelen. De Gerbil kooi dient daarom geschikt te zijn voor uw Gerbil. Bij DRD Gerbil Webshop hebben wij daar rekening mee gehouden, zodat u zorgeloos een geschikte Gerbil kooi kunt kiezen!
 
Gerbils zijn echte knagers! Hun verblijf moet dus knaagproof zijn anders knagen ze zich zo de vrijheid in! Daarnaast zijn Gerbils bijzonder goede klimmers en springers, het verblijf moet dus goed afgesloten zijn. Een aquarium is helemaal goed, maar er moet wel een knaagvaste deksel op.
 
Wij adviseren om geen traliekooi voor Gerbils te nemen. De dieren zijn echte gravers en hebben een dik pak bodembedekking nodig waar ze lekker hun gangetjes in kunnen graven. Een traliekooi heeft vaak een te lage onderbak hiervoor.
 
Gerbils zijn sociale groepsdieren en moeten daarom samen gehouden worden.

BewarenBewarenBewaren

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »