Disclaimer

Algemeen

Oké, mensen, luister even goed! DRD Knaagdierwinkel® heeft een belangrijke disclaimer die elke gebruiker van deze website in acht moet nemen. De website en alle onderdelen daarvan zijn eigendom van DRD Knaagdierwinkel®. Het is niet toegestaan om de site of delen daarvan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van DRD Knaagdierwinkel®

De informatie die op deze website wordt getoond, wordt met constante zorg en aandacht door DRD Knaagdierwinkel® samengesteld. Maar hé, we zijn ook maar mensen, dus het kan gebeuren dat er onvolledige en/of onjuiste informatie op de site staat. De prijzen op deze website zijn in euro's inclusief 21% of 9% BTW, en onder voorbehoud van foutjes en prijswijzigingen. Ja, we hebben ook onze off-days, weet je.

We werken er hard aan om de informatie op de site regelmatig aan te vullen en/of aan te passen. Maar soms hebben we van die eureka-momenten waarop we denken: "Hoppa, we gaan het gewoon anders doen!" En dan voeren we zonder aarzelen veranderingen door, zonder jullie eerst een seintje te geven. Verrassing!

Aansprakelijkheid

DRD Knaagdierwinkel is niet aansprakelijk voor schade die dreigt te worden toegebracht als gevolg van het gebruik van deze webpagina of als je de pagina niet eens kunt raadplegen.

Oh ja, DRD Knaagdierwinkel behoudt zich het recht voor om veranderingen aan te brengen in deze webshop, zonder jullie van tevoren in te lichten. We houden graag de spanning erin!

Beperking aansprakelijkheid

We doen ons uiterste best om betrouwbare en actuele informatie te bieden, maar soms sluipt er toch een foutje of iets onvolledigs tussendoor. Vergeef het ons, we zijn ook maar mensen. DRD Knaagdierwinkel® is niet verantwoordelijk voor overduidelijke blunders of onjuistheden.

En die afbeeldingen dan? Die proberen we zo goed mogelijk te laten lijken op het product dat je kunt kopen, maar soms kan het er iets anders uitzien. Dus neem die plaatjes niet al te serieus, oké? Geen rechten eraan ontlenen, hoor.

Je kunt geen rechten ontlenen aan de inhoud van deze webshop. Maar wees gerust, als we een foutje of iets onjuists tegenkomen, fixen we dat zo snel mogelijk. We willen immers dat jullie blijven glimlachen!

De inhoud van dit document is voor de volle 100% vrij van aansprakelijkheid. Geen gedoe, geen gezeur.

Auteursrecht

Alle rechten, inclusief alle intellectuele eigendomsrechten op alle informatie en beeldmateriaal op deze website, blijven te allen tijde voorbehouden aan DRD Knaagdierwinkel® en haar licensiegevers. Je mag er niet zomaar mee aan de haal gaan, tenzij je eerst nadrukkelijke schriftelijke toestemming vraagt aan DRD Knaagdierwinkel®. Een vriendelijk mailtje sturen is genoeg.

Oh ja, DRD Knaagdierwinkel® is een geregistreerd merk. Dat betekent dat het onze eigendom is, dus handjes af!

Zo, dat was het. Nu kun je met een gerust hart de wereld van knaagdieren betreden. Veel plezier!

konijnen webshop met konijnenvoer, konijnen speelgoed en konijnen snacks

konijnen webshop voor konijnenvoer, konijnen snacks, speelgoed en konijnen bodembedekking

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »