Disclaimer

Algemeen

Ten behoeve van de wet en regelgeving heeft DRD Knaagdierwinkel een disclaimer opgesteld die iedere gebruiker van deze website in acht dient te nemen. De website en alle onderdelen daarvan, zijn eigendom van DRD Knaagdierwinkel. Het is niet toegestaan om de site of gedeelten daarvan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van DRD Knaagdierwinkel. Deze toestemming is niet benodigd voor persoonlijk, niet commercieel gebruik.

De op deze website getoonde informatie wordt door DRD Knaagdierwinkel met constante zorg en aandacht samengesteld. Desalniettemin is het mogelijk dat informatie die op de site wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is. De prijzen op deze website zijn in euro's incl. 21% of 9% BTW, en onder voorbehoud van eventuele fouten en prijswijzigingen.

De informatie op de site wordt regelmatig aangevuld en/of aangepast. DRD Knaagdierwinkel behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving door te voeren.

Aansprakelijkheid

DRD Knaagdierwinkel is niet aansprakelijk voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van de webpagina of met de onmogelijkheid de webpagina te kunnen raadplegen.
 
DRD Knaagdierwinkel behoudt zich het recht voor, zonder voorafgaande berichtgeving, veranderingen aan te brengen op deze webshop.
 

Beperking aansprakelijkheid

DRD Knaagdierwinkel besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van weergegeven informatie. Toch kunnen er, ondanks uiterste zorgvuldigheid onjuistheden of onvolledigheden insluipen. DRD Knaagdierwinkel is niet aansprakelijk voor evidente fouten of onjuistheden.

Alle getoonde afbeeldingen geven zo goed mogelijk het te kopen product weer, maar kunnen afwijken van de werkelijkheid. Uit getoonde afbeeldingen kunnen geen rechten worden ontleend.

U kunt aan de inhoud van deze webshop geen rechten ontlenen. Uiteraard zal DRD Knaagdierwinkel een fout of onjuistheid in deze webshop zo snel mogelijk herstellen.

Er kan geen aansprakelijkheid voor de inhoud van dit document worden geaccepteerd.

Auteursrecht

Alle rechten waaronder alle intellectuele eigendomsrechten op alle inhoudelijke informatie en het beeldmateriaal op de website blijven te allen tijde voorbehouden aan DRD Knaagdierwinkel dan wel de licentiegevers. Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van DRD Knaagdierwinkel dan wel haar licentiegevers. Deze kunt u aanvragen door middel van het sturen van een e-mail.

konijnen webshop met konijnenvoer, konijnen speelgoed en konijnen snacks

konijnen webshop voor konijnenvoer, konijnen snacks, speelgoed en konijnen bodembedekking

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »