Loopwielen voor Chinchilla's in de Chinchilla Webshop

4
Een loopwiel is voor een Chinchilla zeker geen must, maar een loopwiel geeft de dieren wel extra beweging en uitdaging. Daarnaast is het rennen in een loopwiel een leuke bezigheid voor de meeste dieren. Het is belangrijk dat een loopwiel de goede maa...
Lees meer
Sorteren op:

Bestel Loopradjes voor uw Chinchilla eenvoudig en snel bij DRD Knaagdierwinkel® De Chinchilla Webshop voor uw chinchilla!

Een loopwiel is voor een Chinchilla zeker geen must, maar een loopwiel geeft de dieren wel extra beweging en uitdaging. Daarnaast is het rennen in een loopwiel een leuke bezigheid voor de meeste dieren. Het is belangrijk dat een loopwiel de goede maat heeft en veilig is daarom bent u bij DRD Chinchilla Webshop op het juiste adres. Bij ons heeft u ruime keus uit verschillende soorten, maten, kleuren en merken loopradjes voor een scherpe prijs!

MATERIAAL VAN HET LOOPWIEL

Wat is het beste materiaal? Hout, Metaal, Kunststof? Belangrijk bij een looprad voor een chinchilla is dat deze knaagvast is. Aluminium is knaagvast, makkelijk schoon te maken en gaat lang mee.

LOOPRADJES NIET IN WATER WASSEN

Voor alle loopradjes geldt dat het niet goed is om ze in zijn geheel af te spoelen onder de kraan. Het is heel belangrijk dat het draaimechanisme (kogellager) niet nat wordt. Hoe vaker het draaimechanisme wordt gespoeld hoe stroever deze wordt en kan hierdoor eerder gaan piepen en stroever gaan lopen.

LOOPRAD PIEPT

Een loopradje kan naar verloop van tijd meer gelijk kunnen gaan maken. Voor een piepend loopradje raden we een druppeltje olijfolie aan. Deze kan op het draaimechanisme aangebracht worden.

chinchilla webshop veilige producten voor chinchillas
uw chinchilla verdient beslist een echte chinchilla specialist

Bewaren

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »