Transportboxen voor Gerbils in de Gerbil Webshop

6
Koop Transportboxen voor uw Gerbil eenvoudig bij DRD Knaagdierwinkel®, de online Gerbil Webshop voor al uw Gerbil benodigdheden Voor transportboxen voor uw Gerbil bent u in onze Gerbil webshop op de juiste plaats. U vindt hier verschillende soorte...
Lees meer
Sorteren op:

Gerbil transportbox en vervoersbox voor veilig gerbil vervoer en transport

Gerbil Transportboxen koop je eenvoudig en snel bij DRD Knaagdierwinkel® De Gerbil Webshop voor uw Gerbil!

gerbil transportbox vervoersboxEen Gerbil transportbox is een must have! De transportbox is nodig tijdens het ophalen van nieuwe dieren of een ritje naar de dierenarts, maar een transportbox kan ook heel handig zijn om de Gerbils even in te plaatsen als het Gerbil verblijf verschoond wordt.

Waarom is een transportbox nodig voor een Gerbil?

Zoals hierboven beschreven kunnen zich verschillende situaties voordoen waarin er een plekje nodig is waar de Gerbils tijdelijk in geplaatst kunnen worden. Tijdens de aanschaf van een Gerbil bijvoorbeeld om deze mee naar huis te nemen, maar het kan ook een keer noodzakelijk zijn om naar de dierenarts te rijden en het verschonen van het verblijf, waarbij alle dieren even uit het verblijf moeten. Er kan zich onverhoopt ook een noodgeval voordoen waarbij er bijvoorbeeld ruzie ontstaat in de groep en de dieren snel uit elkaar gehaald moeten worden. De transportbox is er dus niet alleen om dieren van A naar B te vervoeren, maar het is ook een veilige plek waar de dieren even kunnen verblijven.

Kan de transportbox gebruikt worden bij het koppelen van Gerbils?

Ja dat kan zeker. Sommige fokkers plaatsen nieuwe dieren eerst in een transportbox in het verblijf zodat de dieren elkaar alleen door de ventilatiespleten van de transportbox kunnen ruiken en dus niet bij elkaar kunnen komen en elkaar bezeren. Deze eerste contact momenten zorgen ervoor dat Gerbils aan elkaar geur wennen en na een poosje aan elkaar gekoppeld kunnen worden.

Welke transportboxen zijn geschikt voor Gerbils?

Een transportbox moet op de eerste plaats veilig zijn voor de dieren en rekening houden met het knaaggrage gedrag van Gerbils. Hoewel het niet de bedoeling is om Gerbils voor langere tijd in een transportbox te laten verblijven gebeurt dit wel op Knaagdier Shows, waar de Gerbils in Ferplast Geo Transportboxen worden gehouden. Uit dit praktijk voorbeeld weten wij dat Ferplast Geo Transportboxen zeer geschikte transportboxen zijn voor Gerbils, zelfs als ze er iets langer in moeten verblijven. 

Hoewel alle transportboxen in deze categorie geschikt zijn voor Gerbils, raden wij ten alle tijde aan de dieren niet zonder toezicht alleen te laten in een transportbox. 

gerbil webshop voor gerbil producten
uw gerbil verdient beslist een echte gerbil specialist

BewarenBewarenBewaren

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »