Mealberry

15
Sorteren op:
  • Voor 17 uur besteld dezelfde dag verzonden
  • 10 jaar de GROOTSTE voor uw knaagdier
  • Zaterdag verzending
€5,95 €4,95
Informatie
Niet op voorraad

Waar denk je als eerste aan als je denkt aan een cavia, een konijn, een hamster of een ander klein huisdier? Leuk nieuwsgierig. Karakteristiek. Zo ook ons ​​merk Little One.
Als afspiegeling van de persoonlijkheid van een klein huisdier weet Little One het beste wat nodig is voor een gezond, actief en gelukkig leven van het huisdier.

Door jarenlange ervaring in de huisdierenindustrie heeft Little One een optimaal assortiment van de meest populaire producten. Nu omvat het assortiment meer dan 70 producten die huisdieren niet alleen voorzien van alles wat nodig is om een ​​goede gezondheid te behouden, maar ook om hun schattige persoonlijkheid, speelse karakter en bereidheid om de wereld om hen heen te verkennen, aan te moedigen.

Eigenaren van gezelschapsdieren vertrouwen op de kwaliteit en betrouwbaarheid van het merk Little One, wat wordt bevestigd door de snel groeiende vraag naar de producten van het merk. We waarderen deze reputatie en zijn gepassioneerd om voortdurend producten van de hoogste kwaliteit te ontwikkelen en te produceren - geliefd bij huisdieren en vertrouwd door eigenaren.

Little One mealberry knaagdier en konijn voer en snacks

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »