Retourneren

milieuvriendelijk

Samen knagen we aan een beter milieu

Bij DRD Knaagdierwinkel® zijn we ons bewust van onze verantwoordelijkheid om een positieve bijdrage te leveren en elke dag beter te doen. Ons duurzaam retourbeleid is een belangrijk onderdeel van dit avontuur. Helaas kunnen retouren behoorlijk belastend zijn voor het milieu door al dat extra vervoer. Dubbele ritten zijn gewoon niet cool!

We doen ons best om het aantal retouren tot een minimum te beperken. We zorgen voor duidelijke productfoto's en beschrijvingen, zodat je precies weet wat je krijgt. We proberen ook ons verpakkingsmateriaal zo goed mogelijk af te stemmen op het product. We knoeien niet met goedkoop materiaal als dat betekent dat er meer schade en retouren zijn. Voorkomen is beter dan retourneren, zeggen we altijd. Maar mocht er toch een keer een beschadigd product bij je aankomen, dan gaan we samen op zoek naar een oplossing zonder meteen te hoeven retourneren. Teamwork makes the dream work, toch?

Samen gaan we groen!

Bedenktijd - Wanneer kan ik iets terugsturen?

De bedenktijd begint de dag na de levering. Je hebt 14 dagen om je product(en) terug te sturen. De kosten voor de retourzending zijn voor jouw eigen rekening. Maar maak je geen zorgen, binnen diezelfde 14 dagen zullen wij het aankoopbedrag inclusief verzendkosten** terugstorten op jouw rekening. Hoe je dit kunt doen, kun je lezen in de sectie "Wat moet ik doen om producten te retourneren?"

*Helaas kunnen glas en levende producten, zoals planten, niet worden geretourneerd.
**Als de hele bestelling wordt geretourneerd. (Binnen de EU)

Wat moet ik doen om producten te retourneren?

Oké, luister goed naar de instructies, want hier komt de truc. Als je gebruik wilt maken van je herroepingsrecht, volg dan deze stappen:

  1. Vul het herroepingsformulier volledig in OF voeg de pakbon toe aan de retourzending.

Lukt het niet om het herroepingsformulier te openen? Geen paniek! Gebruik Acrobat Reader om je factuur te openen. Heb je geen Acrobat Reader? Ga naar http://get.adobe.com/nl/reader/ om de nieuwste versie gratis te downloaden. Een beetje software kan wonderen verrichten, weet je.

  1. Zorg ervoor dat de teruggestuurde producten redelijkerwijs mogelijk onbeschadigd, schoon en zonder gebruikssporen zijn. Verpak ze op de originele manier in onbeschadigde verpakking, compleet met alle bijgeleverde documentatie en accessoires. We willen geen halfbakken retourzendingen, dus let op! ;)

  2. Als de geretourneerde producten niet aan deze eisen voldoen, kunnen wij als DRD Knaagdierwinkel® een redelijke vergoeding in mindering brengen op het terug te betalen bedrag. We moeten tenslotte het geretourneerde product weer verkoopklaar maken. En dat betekent: inpakken, missende onderdelen aanvullen, de hele mikmak.

Als je al deze instructies hebt opgevolgd, zullen wij zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen nadat we de teruggestuurde goederen hebben ontvangen, het door jou betaalde bedrag terugstorten. Zorg ervoor dat je bij de retourzending je bank- of girorekeningnummer en de naam van de rekeninghouder vermeldt. Het aankoopbedrag inclusief de verzendkosten** van de heenzending wordt gecrediteerd, indien de gehele bestelling retour wordt gestuurd en het niet gaat om groottransportkosten. De kosten voor de retourzending zijn echter voor jouw eigen portemonnee.

**Als de hele bestelling wordt geretourneerd
**Uitgezonderd groottransport

Uitgesloten van herroeping

Sommige dingen zijn gewoon niet terug te draaien, snap je? De volgende producten kunnen niet worden geretourneerd:

  • Plantjes
  • Terrariums

Hoe snel wordt mijn geld teruggestort?

Als we na het verwerken van je retourzending tot de conclusie komen dat je recht hebt op een tegoed, dan laten we je dat natuurlijk weten. We streven ernaar om het bedrag binnen 14 dagen op je rekening terug te storten. We houden je niet in spanning, beloofd!

Retour Adres

DRD Pet Supplies
De Lavalstraat 5
7903BC Hoogeveen

Dus als je iets wilt retourneren, we zorgen ervoor dat het soepel verloopt en met een vleugje humor, want dat maakt alles leuker.

konijnen webshop met konijnenvoer, konijnen speelgoed en konijnen snacks

uw knaagdier en konijn verdient beslist een echte specialist

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »