Retourneren

Retour 

Maak eenvoudig een retourlabel

U kunt eenvoudig een retour label downloaden via de retourlink. Deze kunt u terugvinden in het bevestigingsbericht "Uw bestelling is onderweg".

  • Retour label binnen Nederland tot 30 kg €6,20
  • Retour vanuit België tot 30 kg € 12,75


Ik wil graag ruilen

Als u het product dat u hebt ontvangen wilt ruilen dan is dit mogelijk. U kunt contact opnemen met de klantenservice en uw product retour sturen. U draagt zelf de kosten voor uw retourzending. Wij zullen dan zo snel mogelijk het juiste product kosteloos naar u opsturen. U kunt bij “Wat moet ik doen om producten te retourneren?” vinden hoe u dit moet doen. 

Binnen hoeveel dagen kan ik iets terug sturen?

U kunt binnen 14 dagen uw product(en) retour sturen. U draagt zelf de kosten voor deze retourzending. Wij zullen in dit geval binnen 14 dagen het aankoopbedrag inclusief verzendkosten op uw rekening terugstorten. Hoe u dit moet doen kunt u lezen bij “Wat moet ik doen om producten te retourneren?”

*Levende producten, zoals planten kunnen niet geretourneerd worden.

Wat moet ik doen om producten te retourneren?

Zoals aangegeven in de algemene voorwaarden, heeft u het recht uw bestelling te herroepen tot 14 dagen na de dag van ontvangst van onze producten. Hieronder wordt uitgewerkt hoe het herroepingsproces bij DRD Knaagdierwinkel verloopt en welke randvoorwaarden hiervoor gelden.

Wilt u van het herroepingsrecht gebruik maken of wilt u ruilen, dient u de volgende stappen te doorlopen:

  • U vult het herroepingsformulier of het ruilformulier volledig in en voegt dit bij in de doos.
  • U genereert een verzendlabel om het pakket via PostNL te retourneren. De link om het label aan te maken vindt u in de e-mail met de Track e Trace gegevens. "Uw bestelling is onderweg"

 

De retour gezonden producten dienen redelijkerwijs mogelijk onbeschadigd, schoon en zonder gebruikssporen op de oorspronkelijke wijze verpakt in onbeschadigde verpakking en compleet met onder andere de bijgeleverde documentatie, accessoires e.d. te worden geretourneerd. Indien retour gezonden producten niet voldoen aan deze eisen, dan kan DRD Knaagdierwinkel hetzij een redelijke vergoeding in mindering brengen op het terug te betalen bedrag voor het weer verkoop geschikt maken van het retour gezonden product (herverpakken, aanvullen met ontbrekende onderdelen).

Indien u de bovenstaande instructies hebt opgevolgd, dan zullen wij zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van de teruggezonden goederen de door u betaalde bedragen aan u terugstorten. Hiervoor dient u bij de retourzending uw bank- of girorekeningnummer en de naam van de rekeninghouder te vermelden. Terugbetaling van het aankoopbedrag zal inclusief de verzendkosten van de heenzending zijn. De kosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening.

Hoe snel wordt mijn geld teruggestort?

Mocht er na de verwerking van uw retourzending een tegoed ontstaan, dan ontvangt u hierover bericht en streven wij ernaar het bedrag binnen 14 dagen terug te storten op uw rekening.

Retour Adres

DRD Pet Supplies
De Lavalstraat 5
7903BC Hoogeveen

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »