Retourneren

milieuvriendelijk

Duurzaam Retourbeleid

We hebben allemaal effect op onze omgeving en het milieu. Wij als DRD Knaagdierwinkel zijn ons daar ook erg bewust van. We voelen ons verantwoordelijk om een positieve bijdrage te leveren en om het elke dag beter te doen. Een duurzaam retourbeleid is hier een belangrijk onderdeel van. Retouren zijn helaas erg milieubelastend door het extra transport; er zijn namelijk twee ritten nodig in plaats van één.

Wij doen ons best het aantal retouren zo klein mogelijk te houden, door het maken van duidelijke product foto's en omschrijving. Ook proberen wij verpakkingsmateriaal zo veel mogelijk af te stemmen op het product zelf. Zo is het niet handig om op verpakkingsmateriaal te bezuinigen als dat meer schade en daarmee meer retouren tot gevolg heeft. Het voorkomen van retouren staat dan ook hoog op onze prioriteitenlijst. Mocht het toch een keer voorkomen dat een product beschadigd aankomt dan proberen we altijd samen met u een oplossing te vinden die niet meteen een retour tot gevolg heeft. 

Samen met u zorgen we voor het milieu!

Bedenktijd - Binnen hoeveel dagen kan ik iets terug sturen?

De bedenktijd begint de dag na levering. U kunt binnen 14 dagen uw product(en) retour sturen. U draagt zelf de kosten voor deze retourzending. Wij zullen in dit geval binnen 14 dagen het aankoopbedrag inclusief verzendkosten** op uw rekening terugstorten. Hoe u dit moet doen kunt u lezen bij “Wat moet ik doen om producten te retourneren?”

*Glas en levende producten, zoals planten kunnen niet geretourneerd worden.
** Indien de gehele bestelling geretourneerd wordt. (Binnen de EU)

Wat moet ik doen om producten te retourneren?

Zoals aangegeven in de algemene voorwaarden, heeft u het recht uw bestelling te herroepen tot 14 dagen na de dag van ontvangst van de producten. Hieronder leest u hoe het herroepingsproces verloopt en welke randvoorwaarden hiervoor gelden.

Wilt u van het herroepingsrecht gebruik maken, dan dient u de volgende stappen te doorlopen:

U vult het herroepingsformulier volledig in of voegt de pakbon toe aan de retourzending

Kunt u het herroepingsformulier niet openen?

Om uw factuur te openen, adviseren wij u gebruik te maken van Acrobat Reader. Hebt u geen Acrobat Reader? Ga naar http://get.adobe.com/nl/reader/. Daar kunt u de nieuwste versie gratis downloaden.

De retour gezonden producten dienen redelijkerwijs mogelijk onbeschadigd, schoon en zonder gebruikssporen op de oorspronkelijke wijze verpakt in onbeschadigde verpakking en compleet met onder andere de bijgeleverde documentatie, accessoires e.d. te worden geretourneerd. Indien retour gezonden producten niet voldoen aan deze eisen, dan kan DRD Knaagdierwinkel hetzij een redelijke vergoeding in mindering brengen op het terug te betalen bedrag voor het weer verkoop geschikt maken van het retour gezonden product (herverpakken, aanvullen met ontbrekende onderdelen).

Indien u de bovenstaande instructies hebt opgevolgd, dan zullen wij zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van de teruggezonden goederen de door u betaalde bedragen aan u terugstorten. Hiervoor dient u bij de retourzending uw bank- of girorekeningnummer en de naam van de rekeninghouder te vermelden. Terugbetaling van het aankoopbedrag zal inclusief de verzendkosten** van de heenzending zijn. De kosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening.

** Indien de gehele bestelling geretourneerd wordt.

Uitgesloten van herroeping

De volgende producten kunnen niet geretourneerd worden:

  • Plantjes
  • Terrariums

Hoe snel wordt mijn geld teruggestort?

Mocht er na de verwerking van uw retourzending een tegoed ontstaan, dan ontvangt u hierover bericht en streven wij ernaar het bedrag binnen 14 dagen terug te storten op uw rekening.

Retour Adres

DRD Pet Supplies
De Lavalstraat 5
7903BC Hoogeveen

konijnen webshop met konijnenvoer, konijnen speelgoed en konijnen snacks

konijnen webshop voor konijnenvoer, konijnen snacks, speelgoed en konijnen bodembedekking

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »