Konijnen Toiletten

7
Konijnen zijn ook zeer schone dieren, een vieze toilet stellen ze allerminst op prijs en zullen er geen gebruik van maken als deze niet fris is. Daarnaast vinden konijnen een ruime toilet het prettigst. De meeste traditionele knaagdier toiletten zijn hela
Lees meer
Sorteer op:

Bestel Konijnen Toiletten eenvoudig en snel bij DRD Knaagdierwinkel!

konijnen toiletbeddingKonijnen zijn zindelijke dieren, ze kiezen vaak één hoekje in hun verblijf waar ze hun behoefte doen. Hier kunnen wij handig gebruik van maken door er een toilet neer te zetten. Naast dat het heel hygiënisch is, scheelt het ook tijd en schoonmaakwerk.

Konijnen zijn ook zeer schone dieren, een vieze toilet stellen ze allerminst op prijs en zullen er geen gebruik van maken als deze niet fris is. Daarnaast vinden konijnen een ruime toilet het prettigst. De meeste traditionele knaagdier toiletten zijn helaas te klein voor konijnen, maar wij helpen u graag met een brede collectie geschikte konijnen toiletten.

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »