Blog over Knaagdieren!

De Kleurmuis

De Kleurmuis De tamme kleurmuis is afkomstig van de huismuis (Mus musculus). Muizen komen oorspronkelijk uit Azië, maar ze zijn dankzij de mens de hele wereld over gereisd en in alle uithoeken terecht gekomen. De band tussen mens en muis gaat al heel ver terug, want al voor de jaartelling werden deze slimme diertjes als huisdier gehouden.

Muis als huisdier

Muis als huisdier Veel mensen worden kriebelig als ze horen dat er een muis in huis is, maar wij worden daar helemaal enthousiast van! Want het zijn hele gezellige huisdieren aanwezig. Muizen zijn ontzettend leuk om naar te kijken, ze zijn ook nog eens heel vrolijk, intelligent en hebben een vrij eenvoudige verzorging nodig.

Kunsthars voor Muisjes

Kunsthars voor Muisjes Muizenplasjes kunnen soms behoorlijk ruiken. Voor de een is het een specifiek luchtje en voor de ander gewoon stank. Wij blijven erbij.... waar dieren zijn, zijn luchtjes, maar er zijn materialen die het leven zoveel prettiger en frisser kunnen maken!

Muis Hamster Gerbil Rat Cavia Konijn Chinchilla Degoe
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »