Verzending

verzending knaagdierwinkel voor knaagdieren en konijnen

Verzend- en ontvangstdagen

knaagdier webshopAlle bestellingen worden verzonden met PostNL. Hieronder hebben wij de levertijden zoals PostNL deze aangeeft overgenomen. Bestellingen worden enkel op het huisadres afgeleverd. Bestellingen worden niet bij de buren afgeleverd. Bent u niet thuis dan zal de bestelling naar een PostNL punt worden gebracht waar u deze kunt afhalen.

maandag voor 17 uur > Dinsdag
Dinsdag voor 17 uur > Woensdag
Woensdag voor 17 uur > Donderdag
Donderdag voor 17 uur > Vrijdag
Vrijdag voor 17 uur > Zaterdag
Zaterdag voor 15 uur > Maandag

Dit overzicht kan tijdens drukte bij PostNL afwijken.

*Bestellingen die in het weekend en op of voor feestdagen besteld worden, kunnen mogelijk vertraging oplopen later geleverd worden. 

Bestelling afhalen

Wanneer u een bestelling plaatst kunt u ervoor kiezen om uw bestelling bij ons af te halen. U kunt dit aangeven in stap 2 van het bestelproces. U kunt direct via één van de betaalmethodes uw bestelling betalen, maar u kunt er ook voor kiezen om uw bestelling te betalen wanneer u deze komt afhalen. U kunt bij ons contant en met de PIN betalen. U ontvangt van ons bericht zodra uw bestelling klaar staat, waarna deze kan worden afgehaald binnen de openingstijden.

Maandag: 10:00 - 18:00 uur
Dinsdag: 10:00 - 18:00 uur
Woensdag: 10:00 - 18:00 uur
Donderdag: 10:00 - 18:00 uur
Vrijdag: 10:00 - 18:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 17:00 uur

Verzending met PostNL

Uw bestelling wordt veilig en snel verzonden met PostNL.
Wij maken geen gebruik van andere verzendpartijen.
Alle bestellingen worden verzonden met PostNL.

Verzendingen binnen Nederland

0   - 23 kg/96 Liter € 4,99
23 - 30 kg/96 Liter € 7,99

Verzendingen naar België

0  -  23 kg/96 Liter € 5,99
23 - 30 kg/96 Liter € 8,99

PostNL Pakje Gemak

Wacht u op een bestelling? Dan is er weinig vervelender dan na een werkdag thuis komen en een bericht te vinden van de chauffeur met de mededeling dat u niet thuis was op het moment van aflevering. Zou het niet fijn zijn als u het pakket kunt laten bezorgen op een locatie die u het beste uitkomt? Dat kan! Bij DRD Knaagdierwinkel® kunt u kiezen om uw pakket af te halen bij het dichtstbijzijnde PostNL punt. Uw pakket wordt afgeleverd bij het dichtstbijzijnde PostNL punt. Wilt u dat uw pakket op een ander PostNL punt wordt afgeleverd dan kunt dit aangeven tijdens het bestelproces.  De tarieven voor Pakje Gemak zijn hetzelfde als verzending met PostNL.

*Het is de verantwoordelijkheid van de klant om het verzendadres juist in te voeren en/of te controleren wanneer dit reeds is ingevuld. De verzendkosten of eventuele extra verzendkosten in verband met verkeerde adresgegevens worden niet vergoed.

Zichttermijn

knaagdier hamsterVoor al uw bestellingen geldt een zichttermijn van 14 dagen vanaf het moment dat de bestelling in uw bezit is. Binnen deze termijn mag u het artikel bekijken en beoordelen. Bent u niet tevreden met het artikel, dan kunt u het retourneren. De kosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening. Dit geldt ook voor actie artikelen en artikelen uit de opruiming. U kunt het artikel retourneren:

  • binnen de zichttermijn van 14 dagen
  • als het artikel compleet is
  • ongebruikt
  • in de - voor zover redelijkerwijs mogelijk - originele staat en fabrieksverpakking
  • als de retourzending voldoende gefrankeerd is

 

Kijk bij “Wat moet ik doen om producten te retourneren?” voor meer informatie.

konijnen webshop met konijnenvoer, konijnen speelgoed en konijnen snacks

konijnen webshop voor konijnenvoer, konijnen snacks, speelgoed en konijnen bodembedekking

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »