Verzenden & Retourneren

Verzend- en ontvangstdagen

BezorgingIn het onderstaande schema kunt u zien wanneer uw bestelling wordt geleverd. Let op! Dit geldt voor alle bestellingen die geplaatst zijn op werkdagen voor 16 uur en op zaterdag voor 15 uur.

Verzonden op levering op
Maandag Dinsdag
Dinsdag Woensdag
Woensdag Donderdag
Donderdag Vrijdag
Vrijdag Zaterdag
Zaterdag
Maandag

 

Afhalen

afhalenWanneer u een bestelling plaatst kunt u ervoor kiezen om uw bestelling af te halen bij DRD Knaagdierwinkel. U kunt dit aangeven in stap 2 van het bestelproces. U kunt direct via één van de betaalmethodes uw bestelling betalen, maar u kunt er ook voor kiezen om uw bestelling te betalen wanneer u deze komt afhalen. U kunt bij ons contant en met de PIN betalen.

Openingstijden voor afhalen

Maandag : 09:00 - 16:30 uur
Dinsdag : 09:00 - 16:30 uur
Woensdag
: 09:00 - 16:30 uur
Donderdag
: 09:00 - 16:30 uur
Vrijdag : 09:00 - 16:30 uur
Zaterdag
: 11:00 - 15:00 uur


Verzenden met PostNL

Uw bestelling wordt veilig en snel verzonden met Postnl. Wij maken geen gebruik van andere verzendpartijen. Alle bestellingen worden verzonden met Postnl.

Verzendingen binnen Nederland

 • Verzendkosten: Bij bestellingen onder de €35,-.
  • 0   - 23 kg € 4,95*
  • 30 - 60 kg € 9,90*

 verzenden
*Bestellingen boven de €35,- tot 23 kg worden GRATIS verzonden.

 • Verzendkosten: Bij bestellingen boven de €35,- en boven de 23 kg.
  • 30 - 60 kg € 4,95*
  • 60 - 90 kg € 9,90*

 

Verzendingen naar België en Duitsland (EU)

 • Verzendkosten: Bij bestellingen onder de €45,-
  • 0  -  23 kg € 6,99*
  • 30 - 60 kg € 14,-*

 
*Bestellingen boven de €45,- tot 23 kg worden GRATIS verzonden.

 • Verzendkosten: Bij bestellingen boven de €45,- en boven de 23 kg.
  • 30 - 60 kg € 6,99*
  • 60 - 90 kg € 14,-*

 

Track & Trace Portaal

We vinden het belangrijk om u goed te informeren over de verzendstatus van uw bestelling. Daarom hebben wij een geheel eigen Portaal + Track & Trace pagina waarop u op elk gewenst moment de status van uw zending kunt raadplegen. De Track & Trace informatie is altijd up to date en gedetailleerd zodat u precies weet wanneer u uw pakketje kunt verwachten.

PostNL Pakje Gemak

pakje gemakWacht u op een bestelling? Dan is er weinig vervelender dan na een werkdag thuis komen en een bericht te vinden van de chauffeur met de mededeling dat u niet thuis was op het moment van aflevering. Zou het niet fijn zijn als u het pakket kunt laten bezorgen op een locatie die u het beste uitkomt? Dat kan! Bij DRD Knaagdierwinkel kunt u kiezen om uw pakket af te halen bij het dichtstbijzijnde PostNL punt. Uw pakket wordt afgeleverd bij het dichtstbijzijnde PostNL punt. Wilt u dat uw pakket op een ander PostNL punt wordt afgeleverd dan kunt dit aangeven tijdens het bestelproces.  De tarieven voor Pakje Gemak zijn hetzelfde als verzending met PostNL.

 

Zichttermijn                                                                                               

retourVoor al uw bestellingen geldt een zichttermijn van 14 dagen vanaf het moment dat de bestelling in uw bezit is. Binnen deze termijn mag u het artikel bekijken en beoordelen. Bent u niet tevreden met het artikel, dan kunt u het retourneren. De kosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening. Dit geldt ook voor actie artikelen en artikelen uit de opruiming. U kunt het artikel retourneren:

 • binnen de zichttermijn van 14 dagen
 • als het artikel compleet is
 • ongebruikt
 • in de - voor zover redelijkerwijs mogelijk - originele staat en fabrieksverpakking
 • als de retourzending voldoende gefrankeerd is.


Kijk bij “Wat moet ik doen om producten te retourneren?” voor meer informatie.

Retour 

Maak eenvoudig een retourlabel

U kunt eenvoudig een retour label downloaden via de retourlink. Deze kunt u terugvinden in het bevestigingsbericht "Uw bestelling is onderweg".

 • Retour label binnen Nederland tot 30 kg €6,20
 • Retour vanuit België tot 30 kg €12,75


Ik wil graag ruilen

Als u het product dat u hebt ontvangen wilt ruilen dan is dit mogelijk. U kunt contact opnemen met de klantenservice en uw product retour sturen. U draagt zelf de kosten voor uw retourzending. Wij zullen dan zo snel mogelijk het juiste product kosteloos naar u opsturen. U kunt bij “Wat moet ik doen om producten te retourneren?” vinden hoe u dit moet doen. 

Binnen hoeveel dagen kan ik iets terug sturen?

U kunt binnen 14 dagen uw product(en) retour sturen. U draagt zelf de kosten voor deze retourzending. Wij zullen in dit geval binnen 14 dagen het aankoopbedrag inclusief verzendkosten op uw rekening terugstorten. Hoe u dit moet doen kunt u lezen bij “Wat moet ik doen om producten te retourneren?”

Wat moet ik doen om producten te retourneren?

Zoals aangegeven in de algemene voorwaarden, heeft u het recht uw bestelling te herroepen tot 14 dagen na de dag van ontvangst van onze producten. Hieronder wordt uitgewerkt hoe het herroepingsproces bij DRD Knaagdierwinkel verloopt en welke randvoorwaarden hiervoor gelden.

Wilt u van het herroepingsrecht gebruik maken of wilt u ruilen, dient u de volgende stappen te doorlopen:

 • Wanneer u een account bij ons heeft kunt u een retour aanvraag doen via uw account.
 • Wanneer u geen account heeft dan stuurt u een e-mail naar klantenservice@drdknaagdierwinkel.nl met uw retour aanvraag.
 • Vermeld uw ordernummer in de e-mail, anders kunnen wij uw retour aanvraag niet in behandeling nemen.
 • U vult het herroepingsformulier of het ruilformulier volledig in en voegt dit bij in de doos.

 

De retour gezonden producten dienen redelijkerwijs mogelijk onbeschadigd, schoon en zonder gebruikssporen op de oorspronkelijke wijze verpakt in onbeschadigde verpakking en compleet met onder andere de bijgeleverde documentatie, accessoires e.d. te worden geretourneerd. Indien retour gezonden producten niet voldoen aan deze eisen, dan kan DRD Knaagdierwinkel hetzij een redelijke vergoeding in mindering brengen op het terug te betalen bedrag voor het weer verkoop geschikt maken van het retour gezonden product (herverpakken, aanvullen met ontbrekende onderdelen).

Indien u de bovenstaande instructies hebt opgevolgd, dan zullen wij zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van de teruggezonden goederen de door u betaalde bedragen aan u terugstorten. Hiervoor dient u bij de retourzending uw bank- of girorekeningnummer en de naam van de rekeninghouder te vermelden. Terugbetaling van het aankoopbedrag zal inclusief de verzendkosten van de heenzending zijn. De kosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening.

Hoe snel wordt mijn geld teruggestort?

Mocht er na de verwerking van uw retourzending een tegoed ontstaan, dan ontvangt u hierover bericht en streven wij ernaar het bedrag binnen 14 dagen terug te storten op uw rekening.

Retour Adres

DRD Pet Supplies
Postbus 2108
7900BC HoogeveenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »