Verzending

verzending knaagdierwinkel voor knaagdieren en konijnen

Verzend- en ontvangstdagen

Hé daar! Dus, je hebt een bestelling geplaatst en nu vraag je je af wanneer die magische doos met knaagdiergeluk op je stoep zal verschijnen. Geen zorgen, we hebben alle sappige details over de verzendtijden, rechtstreeks van onze vrienden bij PostNL. Maar houd er rekening mee dat zelfs PostNL soms een beetje onvoorspelbaar kan zijn. Het leven zit vol verrassingen, toch? Hoe dan ook, hier is wat je kunt verwachten:

maandag voor 17 uur > Dinsdag
Dinsdag voor 17 uur > Woensdag
Woensdag voor 17 uur > Donderdag
Donderdag voor 17 uur > Vrijdag
Vrijdag voor 17 uur > Zaterdag
Zaterdag voor 15 uur > Maandag

Maar hé, onthoud dat deze planning tijdens drukke periodes kan veranderen. PostNL kan besluiten om de boel wat te mixen om ons op onze tenen te houden.

Oh, en als je in het weekend of op feestdagen bestelt, bereid je dan voor op een mogelijke vertraging. De bezorggnomen doen het dan iets rustiger aan met hun magie. We willen niet dat ze het feest missen, toch?

Het afhalen van je bestelling

Wil je de boel opschudden en je bestelling persoonlijk ophalen? Begrijpen we helemaal! Bij het plaatsen van een bestelling heb je bij ons de optie om deze zelf af te halen. Het is alsof je een geheime agent bent die een superbelangrijk pakket komt ophalen. Tijdens het afrekenen (stap 2 van het proces, om precies te zijn) kun je zelfafhaling selecteren en beslissen hoe je wilt betalen. Je kunt vooraf betalen met een van onze handige betaalmethoden of ter plaatse betalen wanneer je langskomt.

Maandag: 10:00 - 18:00 uur
Dinsdag: 10:00 - 18:00 uur
Woensdag: 10:00 - 18:00 uur
Donderdag: 10:00 - 18:00 uur
Vrijdag: 10:00 - 18:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 17:00 uur

Verzending met PostNL

Je bestelling wordt veilig en snel verzonden met PostNL. We maken geen gebruik van andere verzendpartijen. Alle bestellingen worden verzonden met PostNL.

Verzendingen binnen Nederland

0   - 23 kg/96 Liter € 4,99
23 - 30 kg/96 Liter € 7,99

Verzendingen naar België

0  -  23 kg/96 Liter € 5,99
23 - 30 kg/96 Liter € 8,99

Verzendingen naar Duitsland

0  -  23 kg/96 Liter € 7,99
23 - 30 kg/96 Liter € 11,99

verzending cavia

Wacht je op een bestelling? Dan is er weinig vervelender dan na een drukke werkdag thuis te komen en een bericht van de chauffeur te vinden met de mededeling dat je niet thuis was op het moment van aflevering. Zou het niet fijn zijn als je het pakket kunt laten bezorgen op een locatie die jou het beste uitkomt? Nou, dat kan! Bij DRD Knaagdierwinkel® kun je ervoor kiezen om je pakket op te halen bij het dichtstbijzijnde PostNL-punt. Je pakket wordt afgeleverd bij het dichtstbijzijnde PostNL-punt. Als je wilt dat je pakket op een ander PostNL-punt wordt afgeleverd, kun je dit aangeven tijdens het bestelproces. De tarieven voor Pakje Gemak zijn hetzelfde als de verzendkosten met PostNL.

*Het is de verantwoordelijkheid van de klant om het verzendadres correct in te voeren en/of te controleren wanneer dit al is ingevuld. De verzendkosten of eventuele extra verzendkosten als gevolg van onjuiste adresgegevens worden niet vergoed.

Notificatie: Zodra het pakket is verzonden en bij de pakketautomaat is aangekomen, ontvang je een notificatie via e-mail, sms of een app (bijvoorbeeld de PostNL-app) met een unieke afhaalcode. Deze code heb je nodig om het pakket uit de automaat te halen.
Locatie en automaat: De notificatie bevat ook informatie over de locatie van de specifieke pakketautomaat waar je pakket zich bevindt. Dit kan een winkelcentrum, supermarkt of ander centraal punt zijn.
Aankomst bij de automaat: Ga naar de locatie van de pakketautomaat en zoek deze op. De automaat heeft meerdere compartimenten van verschillende grootte om pakketten op te slaan.
Inloggen en code invoeren: Bij de automaat vind je een scherm waar je kunt inloggen met de afhaalcode die je hebt ontvangen. Voer de code in met behulp van het aanraakscherm of het toetsenbord van de automaat.
Selecteren van compartiment: Nadat je de code hebt ingevoerd, krijg je op het scherm een lijst te zien van beschikbare compartimenten waarin je pakket zich bevindt. Dit scherm kan ook informatie bevatten over de grootte en het gewicht van het pakket.
Pakket ophalen: Kies het juiste compartiment en het deurtje van dat compartiment zal ontgrendelen. Haal je pakket uit het compartiment.
Afsluiten van het proces: Nadat je het pakket hebt opgehaald, wordt het compartiment weer vergrendeld. Op het scherm krijg je meestal een bevestiging dat de transactie is voltooid.

Het belangrijkste is om de instructies op het scherm van de automaat goed te volgen en de afhaalcode correct in te voeren. Als je problemen ondervindt of vragen hebt, is er meestal een klantenservice die je kunt contacteren voor hulp. Houd er rekening mee dat de specifieke details van de werking kunnen variëren afhankelijk van het type en de versie van de PostNL-pakketautomaat, dus het is altijd een goed idee om de instructies op het scherm te volgen en eventuele aanvullende informatie te raadplegen die je hebt ontvangen.

Pallet zending

In de volgende gevallen wordt je bestelling verzonden via palletzending:

  • Bestellingen boven de 90 kg Bestellingen die groter zijn dan toegestaan binnen de voorwaarden van PostNL
  • Terrariums tot 120 cm


De levertijd van een palletzending is 3 - 5 werkdagen.

LET OP! Het is van groot belang om het terrarium samen met de chauffeur bij aflevering te controleren. Bij ernstige schade waarbij het terrarium niet meer bruikbaar is, dien je het terrarium bij aflevering te weigeren. Als het terrarium eenmaal is aangenomen zonder schademelding bij de chauffeur, kan er op een later moment geen schade meer gemeld worden.

Zichttermijn

Voor al je bestellingen geldt een zichttermijn van 14 dagen vanaf het moment dat de bestelling in je bezit is. Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken en beoordelen. Ben je niet tevreden met het artikel, dan kun je het retourneren. De kosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening. Dit geldt ook voor actieartikelen en artikelen uit de opruiming. Je kunt het artikel retourneren:

binnen de zichttermijn van 14 dagen als het artikel compleet is ongebruikt in de - voor zover redelijkerwijs mogelijk - originele staat en fabrieksverpakking als de retourzending voldoende is gefrankeerd

Kijk bij “Wat moet ik doen om producten te retourneren?” voor meer informatie.

uw knaagdier en konijn verdient beslist een echte specialist

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »