Voeding & Snacks voor Fretten

7
Als Fretten zijn carnivoren en hebben veel dierlijke eiwitten en vetten nodig. De voeding dient daarom voor minimaal 80% uit rauw vlees te bestaan. Daarnaast heeft de Fret af en toe een beetje vis/tonijn, een beetje groente, fruit, rauw eigeel en natuurli
Lees meer
Sorteren op:

Bestel Frettenvoer eenvoudig en snel bij DRD Knaagdierwinkel!

frettenvoerAls Fretten zijn carnivoren en hebben veel dierlijke eiwitten en vetten nodig. De voeding dient daarom voor minimaal 80% uit rauw vlees te bestaan. Daarnaast heeft de Fret af en toe een beetje vis/tonijn, een beetje groente, fruit, rauw eigeel en natuurlijk altijd voldoende vers water nodig. Zelfs botten worden gegeten door fretten (bevatten veel calcium, fosfor en mineralen). Let er bij het voeren van vers vlees altijd op dat de fret geen etensresten meeneemt naar zijn verblijf (gevaar voor bacteriën of schimmels!)

De Fret heeft speciaal frettenvoer nodig met alle voedingsstoffen en dierlijke eiwitten die deze dieren nodig hebben om gezond te blijven. Door hun korte darmen en de daarbij behorende "snelle vertering" hebben fretten minimaal 3 keer per dag voedsel nodig.

Frettenvoer

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »