Chinchilla Transportboxen in de Chinchilla Webshop

6
Koop Transportboxen voor uw Chinchilla eenvoudig bij DRD Knaagdierwinkel® de Chinchilla Webshop voor al uw Chinchilla benodigdheden. Voor veilige vervoersboxen voor uw Chinchilla bent u in onze Chinchilla webshop op de juiste plaats. U vindt hier verschil
Lees meer
Sorteren op:

Koop Transportboxen voor uw Chinchilla eenvoudig bij DRD Knaagdierwinkel® De Chinchilla Webshop voor uw Chinchilla!

Voor veilige vervoersboxen voor uw Chinchilla bent u in onze Chinchilla webshop op de juiste plaats. U vindt hier verschillende soorten transportboxen voor een aantrekkelijke prijs. Bestellen gaat eenvoudig en snel in bij DRD Knaagdierwinkel®

Een transportbox is een echte must voor de chinchillahouder. Waarschijnlijk gebruik je deze niet vaak, maar ieder dier kan onverwachts vervoerd moeten worden. Denk aan een bezoek aan de dierenarts met een ziek dier.

De Belangrijkste eigenschap van een transportbox voor chinchilla's is dat deze de chinchilla's veilig kan vervoeren. Het is prettig als twee dieren die samen leven ook samen in één transportbox kunnen. Zo ervaren de dieren zo min mogelijk stress tijdens het transport. De transportbox moet echter niet te groot zijn. Voor de veiligheid moeten de dieren niet teveel bewegingsruimte hebben. Het is veiliger als ze lekker op hun plek blijven zitten. Om te voorkomen dat ze in de transportbox gaan glijden, kan er een speciale anti slip mat in de transportbox worden geplaatst.

chinchilla webshop veilige producten voor chinchillas
uw chinchilla verdient beslist een echte chinchilla specialist

BewarenBewarenBewaren

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »