Alles voor uw Rat in de Ratten Webshop

Bent u op zoek naar Ratten artikelen en benodigdheden? Dan bent u bij DRD Knaagdierwinkel® op de juiste plaats. U vind bij ons een ruim assortiment Ratten artikelen, zoals rattenvoer, speelgoed, huisjes, nestmateriaal, knaagmateriaal, loopradjes en nog...
Lees meer

ratten webshop voor al uw ratten producten van bodembedekking tot ratten speelgoed

Bestel alles voor uw Rat eenvoudig en snel bij DRD Knaagdierwinkel® De Ratten Webshop voor al uw Ratten benodigdheden!

Bent u op zoek naar Ratten artikelen en benodigdheden? Dan bent u bij DRD Ratten Webshop op de juiste plaats. U vind bij ons een ruim assortiment Ratten artikelen, zoals rattenvoer, speelgoed, huisjes, nestmateriaal, knaagmateriaal, loopradjes en nog veel meer. Bestellen gaat eenvoudig en snel in de DRD Ratten Webshop.

Ratten zijn bijzondere huisdieren. Ze zijn slim en leergierig. Intelligentie spelletjes zijn daarom erg leuk voor ze. Daarnaast zijn ze erg sociaal en op hun baasje gericht. Ratten zijn groepsdieren en moeten daarom met minstens twee dieren gehouden worden.

Door de gevoelige luchtwegen van Ratten is het belangrijk om een stofvrije bodembedekking voor ze te kiezen. Ratten zijn alleseters (ook wel omnivoren genoemd). In het kort houdt dat in dat hun voeding eiwitten bevat. Het is met name voor jonge, zwangere en zogende dieren belangrijk om extra eiwitten binnen te krijgen.

Het zijn uitstekende klimmers en ze zitten graag hoog in de kooi. De Rattenkooi zou daarom hoger dan breder moeten zijn zodat de dieren lekker kunnen klimmen. Als het gaat om Rattenspeeltjes dan kunnen we met zekerheid zeggen dat hangmatjes hoog op de lijst staan. Als Rattenhuis is de Sputnik niet weg te denken. Ze zijn er dol op!

Bewaren

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »