Transportboxen voor Ratten in de Ratten Webshop

8
Koop Transportboxen voor uw Ratten eenvoudig bij DRD Knaagdierwinkel®, de online Ratten Webshop voor al uw Ratten benodigdheden. Voor een transportbox voor uw Ratten bent u in onze Ratten webshop op de juiste plaats. U vindt hier verschillende soor...
Lees meer
Sorteren op:

knaagdier transport en vervoer
Bestel Transportboxen voor uw Ratten eenvoudig en snel bij DRD Knaagdierwinkel® de online Ratten Webshop voor al uw Ratten!

Voor een transportbox voor uw Ratten bent u in onze Ratten webshop op de juiste plaats. U vindt hier verschillende soorten en merken transportboxen voor een aantrekkelijke prijs. Bestellen gaat eenvoudig en snel in onze Ratten webshop.

Hoe moet je Ratten samen vervoeren?

Omdat Ratjes groepsdieren zijn zullen ze ook vaak samen op reis gaan. Het is voor de dieren prettiger om samen in een vervoersbak te reizen in plaats van alleen. Houdt daarom rekening met de afmeting van de vervoersbox en het aantal ratjes dat erin gaat reizen. Gelukkig heeft u keuze uit veel verschillende vervoersboxen die veilig en geschikt zijn voor ratjes.

Zijn de luchtwegen gevoelig tijdens vervoer van Ratten?

De luchtwegen van Ratten zijn vaak een zwakke plek van de dieren. Veel Ratten kampen met een chronisch luchtwegenprobleem. Dieren met klachten mogen geen stoffige bodembedekking krijgen. Tijdens stress kunnen gevoelige dieren ook last krijgen van de luchtwegen. Met name tijdens transport kan dit opspelen. Een dichte en veilige transportbox is hierbij een must. Daarnaast kan een kalmerende spray of doekje helpen de scherpe randjes van de stress weg te nemen.

ratten graafbak
uw rat verdient beslist een echte ratten specialist

knaagdier, muis, hamster, gerbil, rat, cavia, konijn, chinchilla, degoeknaagdier, muis, hamster, gerbil, rat, cavia, konijn, chinchilla, degoe

Bewaren

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »