Werken bij DRD Knaagdierwinkel

Werken bij DRD Knaagdierwinkel?

Werken bij DRD Knaagdierwinkel betekend werken in een gezellig en dynamisch team met een groot hart voor knaagdieren. Je staat samen met enthousiaste collega's met het ene been in de digitale wereld van de webshop en met het andere been in de fysieke vestiging, waar je je geen moment zult vervelen.

DRD Knaagdierwinkel is een eigenzinnig bedrijf met een scherpe focus op de toekomst. De doelstellingen zijn helder en belangrijk voor ons, waarbij klantenservice de hoogste prioriteit heeft. We willen de beste service leveren voor de scherpste prijs en daarbij proberen we onze klanten op een creatieve manier te blijven verassen.

vacatures: 

Allround Vakantie & Weekend Collega

De functie omvat dezelfde werkzaamheden zoals deze hierboven geschetst zijn, maar dan in het weekend en de in de schoolvakanties. 

Solliciteren

Zie jij een vacature die perfect aansluit bij je werkervaring en persoonlijkheid? Laat ons dat dan meteen weten en solliciteer direct!

konijnen webshop met konijnenvoer, konijnen speelgoed en konijnen snacks

konijnen webshop voor konijnenvoer, konijnen snacks, speelgoed en konijnen bodembedekking

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »