Werken bij DRD Knaagdierwinkel

knaagdierwinkel knaagdier webshop

Welkom in de wondere wereld van werken bij DRD Knaagdierwinkel®?

Welkom in de wondere wereld van werken bij DRD Knaagdierwinkel® - waar knaaggezelligheid en dynamiek hand in hand gaan! Je zult deel uitmaken van een team dat knaagdieren in hun hart draagt. Met één been sta je in de digitale wereld van de webshop en met het andere been ben je actief in onze fysieke vestiging. Vervelen is geen optie!

DRD Knaagdierwinkel® is een eigenwijs bedrijf met een scherp oog op de toekomst. Onze doelen zijn duidelijk en belangrijk voor ons, en klantenservice staat bij ons op nummer één. We streven naar de beste service tegen de scherpste prijs, en we houden ervan om onze klanten op creatieve wijze te verrassen.

vacatures: 

Allround Webshop Medewerker

Ben jij klaar om je knaagtalenten te laten zien? Wij zoeken een Allround Medewerker die ons team komt versterken! Geen tijd om stil te zitten, want bij ons draait alles op rolletjes (en geen hamsterrad-achtige grapjes hier)!

Na een magische inwerkperiode betreed je het koninkrijk van onze dagelijkse avonturen. Hier is wat je te wachten staat:

Orderspicken: Samen met je geweldige collega's ben je de meester van nauwkeurigheid, je verzamelt online en offline bestellingen als een ware knaagkampioen. Je eigen samengestelde orderlijsten maken en verzendklaar maken is een fluitje van een cent.

PostNL: Pakketjes, pakketjes en nog meer pakketjes! Jij helpt bij het ontvangen en uitreiken van deze kostbare schatten. We geven je zelfs een speciale interne cursus, zodat je een echte postbezorgingspro wordt.

Klantenheld: Aan de balie sta jij klaar om onze geweldige klanten te verwelkomen. Of ze nu hun bestelling komen ophalen of ter plekke iets willen kopen, jij staat paraat met een grote glimlach en een flinke dosis knaagvriendelijkheid.

Telefoonvirtuoos: Je hebt niet alleen knaagdier-skills, maar ook telefonische talenten! De telefoon beantwoorden is voor jou een eitje.

Leveringskoning(in): De hele dag door komen er leveringen binnen, en jij bent de superheld(in) die ze in ontvangst neemt van de chauffeur. Met behulp van de paklijst controleer en pak je de leveringen uit als een professionele knaagontdekker.

Knaagdierverzorger: Onze dieren zijn je beste maatjes! Dagelijks zorg je voor hun voeding en verschoning. Een dagelijkse portie knuffels en kriebels hoort er natuurlijk ook bij.

Kampioen van de Opruiming: Aan het einde van de dag neem je het magazijn onder handen, maak je de winkel spic en span, en zorg je ervoor dat alles klaar is voor een nieuwe dag vol avontuur. En ondertussen zorgt je stappenteller ervoor dat je 5 tot 10 km aflegt. Fit én knaaggezellig!

Werkdagen en tijden: Jouw heldhaftige inzet wordt beloond op werkdagen tussen 09:00 - 18:00 uur, en zelfs op zaterdagen tussen 10:00 - 17:00 uur. Je bent een echte knaagdierkampioen en geen negen-tot-vijf knager!

De toekomst is knaag-tastisch: Bij goed functioneren liggen er kansen op een vast contract op je te wachten. Hard werken moet altijd beloond worden, toch?

Dus, ben jij klaar om je knaagdierheldenstatus te claimen? Solliciteer vandaag nog en laat ons zien dat jij de perfecte toevoeging bent aan ons dynamische knaagteam!

Allround Vakantie & Weekend Collega

Deze betoverende functie omvat dezelfde taken als eerder beschreven, maar dan in het weekend en tijdens schoolvakanties.

Solliciteren

Zie je een vacature die perfect aansluit bij je werkervaring en persoonlijkheid? Laat ons dat dan direct weten en solliciteer met volle overtuiging! We kunnen niet wachten om je te ontmoeten en samen de knaagwereld te veroveren.

konijnen webshop met konijnenvoer, konijnen speelgoed en konijnen snacks

uw knaagdier en konijn verdient beslist een echte specialist

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »