Werken bij DRD Knaagdierwinkel

Werken bij DRD Knaagdierwinkel?

Werken bij DRD Knaagdierwinkel betekend werken in een gezellig en dynamisch team met een groot hart voor knaagdieren. Je staat samen met enthousiaste collega's met het ene been in de digitale wereld van de webshop en met het andere been in de fysieke vestiging, waar je je geen moment zult vervelen.

DRD Knaagdierwinkel is een eigenzinnig bedrijf met een scherpe focus op de toekomst. De doelstellingen zijn helder en belangrijk voor ons, waarbij klantenservice de hoogste prioriteit heeft. We willen de beste service leveren voor de scherpste prijs en daarbij proberen we onze klanten op een creatieve manier te blijven verassen.

De belangrijkste afdelingen binnen DRD Knaagdierwinkel zijn:

  • webdesign
  • inkoop
  • klantenservice/Verkoop
  • logistiek
  • Dieren

Solliciteren

Zie jij een vacature die perfect aansluit bij je werkervaring en persoonlijkheid? Laat ons dat dan meteen weten en solliciteer direct!

vacatures: 1

Orderpicker M/V

Ter uitbreiding van ons team zoeken wij een orderpicker. Als orderpicker ben je verantwoordelijk voor het uitdraaien van de binnengekomen orders en verzendstickers. Aan de hand van deze lijsten ga je de orders zeer nauwkeurig verzamelen in het magazijn. Daarna zorg je voor het op een juiste manier inpakken en verzendklaar maken van de producten, dit gebeurd met grote zorg.

Ook zul je meehelpen met het netjes en schoonhouden van het magazijn en overige aanverwante werkzaamheden.

Het betreft in eerste instantie een functie voor de vrijdagen en op termijn voor de gehele week maandag t/m vrijdag.

Functie eisen
Voor deze functie is het belangrijk dat je goed geconcentreerd kan werken en erg nauwkeurig bent. Aangezien je in een klein team werkt is het van belang dat je open en eerlijk bent en betrokken bij wat je doet. Ondanks dat je werkzaamheden met name bestaan uit het verzamelen en verzendklaar maken van de orders zou je gevraagd kunnen worden om in te springen waar nodig.
In de uitvoer van de werkzaamheden zul je veel loop kilometers per dag afleggen, het is dus belangrijk dat je fysiek fit bent en graag beweegt.
Flexibiliteit en gedrevenheid is erg belangrijk voor deze functie.

Arbeidsvoorwaarden
Werken met plezier, een werkplek waarbij jij er toe doet! Je werkt als een team en doet het samen met elkaar. We bieden een fijne werkplek in combinatie met goede arbeidsvoorwaarden.

 

 

konijnen webshop met konijnenvoer, konijnen speelgoed en konijnen snacks

konijnen webshop voor konijnenvoer, konijnen snacks, speelgoed en konijnen bodembedekking

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »