Verse Konijnen Kruiden & Plantjes

11
Bij DRD Knaagdierwinkel® verwelkomen we met trots een assortiment van verse konijnen kruiden in ons aanbod. Deze smakelijke en gezonde lekkernijen zijn een waardevolle aanvulling op het dieet van jouw konijn. In de wereld van konijnenkruiden zijn verse kr
Lees meer
Sorteren op:
€8,95 €6,95
Informatie
Niet op voorraad
  • Voor 17 uur besteld dezelfde dag verzonden!*
  • Achteraf betalen!
  • 12 JAAR het BESTE voor knager & konijn!

konijnen kruiden vers

Verse Konijnen Kruiden bestel je eenvoudig en snel bij DRD Knaagdierwinkel®

Bij DRD Knaagdierwinkel® verwelkomen we met trots een assortiment van verse konijnen kruiden in ons aanbod. Deze smakelijke en gezonde lekkernijen zijn een waardevolle aanvulling op het dieet van jouw konijn. In de wereld van konijnenkruiden zijn verse kruiden niet alleen een genot voor de smaakpapillen, maar bieden ze ook tal van gezondheidsvoordelen voor uw pluizige vrienden.

Verse Konijnen Kruiden zijn niet alleen lekker, maar ook nog eens heel gezond voor uw konijn! Konijnen zullen de verse kruiden vaak nog net wat lekkerder vinden als gedroogde kruiden. Ook kunnen er tijdens het droogproces soms enkele bestanddelen verloren gaan. Verse kruiden zijn dus echt veruit het meest gezond voor de dieren.

De Voordelen van Verse Konijnen Kruiden

Konijnen hebben van nature een voorliefde voor verse kruiden, en er zijn goede redenen waarom dit zo is. Vers geoogste kruiden behouden hun volle smaak en voedingsstoffen, terwijl gedroogde kruiden soms enkele van deze waardevolle bestanddelen kunnen verliezen. Dit maakt verse konijnen kruiden niet alleen smakelijker maar ook voedzamer voor je konijnen.

Moet je het voeren van verse konijnenkruiden opbouwen?

Bij het introduceren van verse kruiden aan je konijn is het van essentieel belang om dit geleidelijk te doen.  De verse kruiden worden geleverd als levende plantjes en kunnen direct in het konijnenverblijf worden geplaatst. Wanneer je, je konijn voor het eerst verse kruiden geeft, begin dan met een kleine hoeveelheid, zoals één blaadje. Houd je konijn nauwlettend in de gaten om te zien hoe het reageert. Besteed speciale aandacht aan de ontlasting van je konijn. Als alles goed verloopt, kunt je de hoeveelheid dagelijks geleidelijk verhogen.

Waar komen onze verse kruiden vandaan?

De verse kruiden komen rechtstreeks van de kruidenier! Onze verse kruiden zijn afkomstig van ervaren kruidenkwekers en worden zorgvuldig geselecteerd voor hun kwaliteit en versheid. Om die reden zijn de kruiden ook niet altijd beschikbaar in hun verse vorm. Elk kruid heeft zijn eigen moment waarop het gezaaid en geoogst kan worden, wij houden deze biologische klok goed in de gaten, dus als de verse kruiden er zijn, tast dan snel toe en laat je dieren hier heerlijk van smikkelen! 

De kruiden worden speciaal gekweekt voor consumptie dus biologisch.

Hoe moet je verse kruiden bewaren?

Het bewaren van verse kruiden kan een uitdaging zijn in vergelijking met gedroogde varianten. Elk soort kruid vereist specifieke zorg en aandacht. Zorg ervoor dat je de juiste omstandigheden biedt om de versheid te behouden. Hierbij is enige plantenkennis vereist, omdat sommige kruiden meer licht en water nodig hebben dan andere.

Seizoensgebonden Versheid

Bij het aanbieden van verse konijnen kruiden begrijpen we het belang van seizoensgebonden beschikbaarheid. De meeste plantjes zijn seizoensgebonden beschikbaar omdat sommige planten in de winter niet goed gedijen. Bepaalde kruidenplantjes zijn gevoelig voor lage temperaturen, waardoor ze in de wintermaanden niet kunnen worden verzonden. Daarom bieden we deze soorten niet aan tijdens het koude seizoen. In plaats daarvan kun je deze lekkernijen verkrijgen in de lente, zomer en een deel van het najaar. Gelukkig zijn de Graslelie en de Vitamineplant het hele jaar door beschikbaar, zodat jouw konijnen het hele jaar door kunnen genieten van deze smakelijke traktaties. Houd er rekening mee dat seizoensgebonden variatie een natuurlijk onderdeel is van het aanbieden van verse kruiden aan je konijnen, en het biedt hen de gelegenheid om te genieten van een gevarieerd dieet op basis van wat de natuur op dat moment te bieden heeft.

Bij DRD Knaagdierwinkel® bieden we een gevarieerd assortiment van verse konijnen kruiden, waaronder bloedzuring, graslelie, vitamineplant, kamille, tijm, wilde aardbei, kattengras en melisse. Trakteer uw konijnen op deze heerlijke, gezonde lekkernijen en zie hoe ze genieten van de versheid en smaken die de natuur te bieden heeft. Uw konijnen zullen u dankbaar zijn voor deze extra dosis liefde en aandacht. Bestel uw verse konijnen kruiden vandaag nog bij DRD Knaagdierwinkel® en geef uw konijnen de smaak van de natuur.

verse konijnen kruiden en plantjesuw konijn verdient beslist een echte konijnen specialist

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »