Muizen Transportboxen in de Muizen Webshop

5
Koop Transportboxen voor uw Muis eenvoudig bij DRD Knaagdierwinkel®, de online Muizen Webshop voor uw Muis. Voor vervoersboxen voor uw Muis bent u in onze Muizen webshop op de juiste plaats. U vindt hier verschillende soorten en merken transportboxen voor
Lees meer
Sorteren op:

Koop veilige en geschikte Transportboxen voor uw Muis eenvoudig bij DRD Knaagdierwinkel® De online Muizen Webshop voor uw Muis!

Voor vervoersboxen voor uw Muis bent u in onze Muizen webshop op de juiste plaats. U vindt hier verschillende soorten en merken transportboxen voor een aantrekkelijke prijs. Bestellen gaat eenvoudig en snel in onze Muizen webshop.

Hoe moet je een muis vervoeren?

Soms moet de muis mee het huis uit. Dit kan zijn voor een bezoek aan de dierenarts of simpelweg naar een andere locatie. Dan is het prettig om een veilige en goed geschikte transportbox bij de hand te hebben.

Gebruik bij voorkeur geen kartonnen doosjes. Muizen zijn knaagdieren en karton maakt geen kans tegen de muizentandjes. Kortom, daar knagen ze zich zo doorheen.

Een goede transportbox heeft een semi dichte onderkant en een bovenkant met voldoende ventilatie. De ventilatie mag echter niet te breed zijn, zodat de dieren er niet doorheen kunnen ontsnappen. U vindt in ons assortiment verschillende soorten en maten transportboxen die geschikt zijn voor muizen. De grote transportboxen geven meer ruimte om bijvoorbeeld nog een huisje in de box te plaatsen.

Hoe kun je stress verminderen tijdens verover?

Een tip die we kunnen geven is om eigen bodembedekking in de transportbox te plaatsen. Gaat u bijvoorbeeld een muisje ophalen bij de opvang of fokker? Neem dan een beetje bodembedekking uit het nest mee en doe dit in de transportbox. Het dier heeft dan tijdens het vervoer een eigen vertrouwd geurtje bij zich.

muizen en kleurmuizen of muisjes benodigdheden en toebehoren
uw knaagdier en konijn verdient beslist een echte specialist

Bewaren

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »