Verse Cavia Kruiden & Plantjes

13
Verse cavia Kruiden zijn niet alleen lekker, maar ook nog eens heel gezond voor uw cavia! De dieren zijn dol op verse plantjes en knabbelen er graag aan. Het benaderd het natuurlijke gedrag van cavia's.Wilt u uw cavia's ook verwennen met verse plantjes da
Lees meer
Sorteren op:

verse knaagdier plantjes voor hamster, cavia en konijn

Verse Cavia Kruiden en plantjes bestel je eenvoudig en snel bij DRD Knaagdierwinkel®

Verse cavia Kruiden zijn niet alleen lekker, maar ook nog eens heel gezond voor uw cavia! De dieren zijn dol op verse plantjes en knabbelen er graag aan. Het benadert het natuurlijke gedrag van cavia's. Wilt u uw cavia's ook verwennen met verse plantjes dan bent u bij ons op het juiste adres. U vindt in deze cavia categorie een overzicht van geschikte voedingsplantjes voor cavia's.

Helpen verse planten bij het vertonen van natuurlijke Cavia gedrag?

De plantjes zijn voedzaam, gezond en hebben ook een zeer mooie decoratieve functie, maar er is nog iets wat we niet mogen vergeten. De plantjes bevorderen namelijk het natuurlijke gedrag van cavia's. In het wild zijn cavia's voornamelijk bezig met het zoeken naar voedsel en de hele dag door eigenlijk aan het eten. Herbivoren (planten etende dieren) hebben een maag-darmstelsel dat alleen kan werken als er steeds nieuwe voeding gegeten wordt. De nieuwe voeding duwt het oude door de darmen heen als het ware, daarom is het ook heel belangrijk dat cavia's over de hele dag beschikken over hooi.

Hoe eten Cavia's in het wild?

In het wild kiezen de dieren hun eigen voeding, maar een groot deel van de voeding bestaat uit verse plantendelen. Deze worden gekozen om hun vezels, vitamines, mineralen, sporenelementen, eiwitten, maar ook om hun medicinale werking. Veel planten staan bekend om hun gezondheid bevorderende eigenschappen. De dieren weten dat als geen ander en ook in het wild zoeken ze instinctief naar de juiste plant voor een kwaaltje.

cavia webshop voor alle cavia producten
uw cavia verdient beslist een echte cavia specialist

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »