Alles voor uw Hamster in de Hamster Webshop!

Bent u op zoek naar Hamster artikelen en benodigdheden? Dan bent u bij DRD Hamster Webshop op de juiste plaats. U vind bij ons een ruim assortiment Hamster artikelen, zoals hamstervoer, speelgoed, huisjes, nestmateriaal, knaagmateriaal, loopradjes e...
Lees meer

Koop alles voor uw Hamster eenvoudig en snel bij DRD Knaagdierwinkel®

De Hamster Webshop voor al uw Hamster artikelen & benodigdheden

hamster webshop voor hamstersBent u op zoek naar Hamster artikelen en benodigdheden? Dan bent u bij DRD Hamster Webshop op de juiste plaats. U vind bij ons een ruim assortiment Hamster artikelen, zoals hamstervoer, speelgoed, huisjes, nestmateriaal, knaagmateriaal, loopradjes en nog veel meer. Bestellen gaat eenvoudig en snel in de DRD Hamster Webshop.

Hamsters zijn een van de populairste huisdieren in Nederland. Er zijn verschillende soorten hamsters. De meest gehouden hamstersoorten zijn de:

  • Roborovski Dwerghamster
  • Russische Dwerghamster
  • Chinese Dwerghamster
  • Campbelli Dwerghamster
  • Syrische Hamster (Goudhamster)


De eerste hierboven genoemde soorten zijn dwerghamsters. Hamsters zijn in het algemeen meer avond- nacht- en schemerdieren. De meeste dwerghamstersoorten zijn overdag ook nog regelmatig wakker. De Goudhamster is een echt nachtdier.

Hamsters zijn dol op hun looprad. Dat is dan ook een must voor in het hamsterverblijf. Daarnaast houden hamsters van graven en sommige soorten ook van klimmen. Omdat Hamsters in het wild zelf tunnels graven, vinden ze het bij ons thuis ook erg leuk om door tunnels heen te lopen. Hamsters zijn actieve dieren, geef ze voldoende uitdaging in de vorm van hamsterspeeltjes.

Net zoals bij alle knaagdieren groeien de tanden van hamsters ook constant door. Het is dus heel belangrijk dat de hamster goede hamstervoeding krijgt en daarnaast knaagmateriaal heeft om zijn tandjes te kunnen slijten.

hamsterscaping natuurlijke look voor hamsters

knaagdier, muis, hamster, gerbil, rat, cavia, konijn, chinchilla, degoe

BewarenBewarenBewarenBewaren

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »