Kooien voor Hamsters in de Hamster Webshop

9
Uw Hamster heeft een veilig en kwalitatief goed verblijf nodig. De Hamsterkooi dient daarom geschikt te zijn voor uw Hamster. Zo is het belangrijk dat de tralie afstand van de Hamsterkooi niet groter is dan 1 cm, anders zou uw Dwerghamster weleens ku...
Lees meer
Sorteren op:

hamsterkooi voor hamsterscpaing voor hamsters en dwerghamsters terrarium of aquarium

Bestel een hamsterkooi voor uw Hamster eenvoudig en snel bij DRD Knaagdierwinkel® De Hamster Webshop voor uw Hamster!

Uw Hamster heeft een veilig en kwalitatief goed verblijf nodig. De Hamsterkooi dient daarom geschikt te zijn voor uw Hamster. Zo is het belangrijk dat de tralie afstand van de Hamsterkooi niet groter is dan 1 cm, anders zou uw Dwerghamster weleens kunnen ontsnappen. Bij DRD Hamster Webshop hebben wij daar rekening mee gehouden, zodat u zorgeloos een geschikte Hamsterkooi kunt kiezen!

HOE GROOT MOET DE HAMSTERKOOI ZIJN?

De hamsterkooi moet bij voorkeur ruim zijn. Het is beter om een te grote kooi te nemen dan een te kleine kooi. Bij alle kooien vindt u een specificatie voor welke hamstersoort de kooi geschikt is. Als we aangeven "Hamster" dan is de kooi zowel voor een Dwerghamster als ook een Syrische Hamster (Goudhamster) geschikt. Een richtlijn qua grootte is minimaal 60 x 30 cm voor Dwerghamsters en 80 x 30 cm voor Syrische Hamsters, waarbij groter altijd beter is voor de dieren.

Bewaren

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »