Alles voor uw Muis in de Muizen Webshop!

Bent u op zoek naar Muizen artikelen en benodigdheden? Dan bent u bij DRD Muizen Webshop op de juiste plaats. U vind bij ons een ruim assortiment Muizen artikelen, zoals muizenvoer, speelgoed, huisjes, nestmateriaal, knaagmateriaal, loopradjes en nog...
Lees meer

Koop alles voor uw Muis eenvoudig en snel bij DRD Knaagdierwinkel®

Bent u op zoek naar Muizen artikelen en benodigdheden? Dan bent u bij DRD Muizen Webshop op de juiste plaats. U vind bij ons een ruim assortiment Muizen artikelen, zoals muizenvoer, speelgoed, huisjes, nestmateriaal, knaagmateriaal, loopradjes en nog veel meer. Bestellen gaat eenvoudig en snel in DRD Knaagdierwinkel®

Muisjes zijn populaire huisdieren en dat is ook geen wonder, ze zijn namelijk heel erg leuk! Het zijn groepsdieren dus ze moeten altijd samen gehouden worden (minimaal twee muisjes). Twee vrouwtjes kunnen het vaak goed met elkaar vinden, twee mannetjes is wat lastiger tenzij het broertjes zijn dan is de kans op slagen het grootste.

Muisjes zijn een van de kleinste knaagdieren die als huisdier gehouden worden. Het zijn eigenlijk miniatuur ratjes. Het zijn hele goeie klimmers en met hun lange staartje balanceren ze behendig door het hele verblijf heen. Klimmen doen muizen heel graag, dus het zou mooi zijn als ze lekker veel klimmogelijkheden in het verblijf hebben!

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »