Transportboxen voor Hamsters in de Hamster Webshop

7
Koop Transportboxen voor uw Hamster eenvoudig bij DRD Knaagdierwinkel®, de online Hamster Webshop voor al uw Hamster benodigdheden. Voor een Hamster transportbox voor uw Hamster bent u in onze Hamster webshop op de juiste plaats. U vindt hier vers...
Lees meer
Sorteren op:

Koop Transportboxen voor uw Hamster eenvoudig en snel bij DRD Knaagdierwinkel® De Hamster Webshop voor uw Hamster!

Voor een Hamster transportbox voor uw Hamster bent u in onze Hamster webshop op de juiste plaats. U vindt hier verschillende soorten en merken transportboxen voor een aantrekkelijke prijs. Bestellen gaat eenvoudig en snel in onze Hamster webshop.

Moet een Hamster of Dwerghamster weleens op reis?

Soms moet de hamster mee het huis uit. Dit kan zijn voor een bezoek aan de dierenarts of simpelweg een andere locatie. Dan is het prettig om een veilige en geschikte transportbox bij de hand te hebben.

Gebruik bij voorkeur geen kartonnen doosjes. Hamsters zijn knaagdieren en karton maakt geen kans tegen de hamstertandjes. Kortom, daar knagen ze zich zo doorheen.

Een goede transportbox heeft een semi-dichte onderkant en een bovenkant met voldoende ventilatie. De ventilatie mag echter niet zo breed zijn dat de dieren erdoor kunnen ontsnappen. U vindt in ons assortiment verschillende soorten en maten transportboxen. De grote transportboxen geven meer ruimte om bijvoorbeeld nog een huisje in de box te plaatsen.

Hoe kun je stress verminderen bij je Hamster of Dwerghamster tijdens de reis?

Een tip die we kunnen geven is om eigen bodembedekking in de transportbox te plaatsen. Gaat u bijvoorbeeld een hamstertje ophalen bij de opvang of fokker? Neem dan een beetje bodembedekking uit het nest mee en doe dit in de transportbox. Het dier heeft dan tijdens het vervoer een eigen, vertrouwd geurtje bij zich.

hamster en dwerghamsteruw knaagdier en konijn verdient beslist een echte specialist

OpBewaren

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »