Blog over Knaagdieren!

Ham-Stake Natuurlijke Snacks voor Knaagdier en Konijnen

  • Geplaatst op
  • Door DRD Knaagdierwinkel
  • Geplaatst in ham-stake, Snacks
  • 0
Ham-Stake Natuurlijke Snacks voor Knaagdier en Konijnen

Ham-Stake is een familie bedrijf uit Polen. Eigenaar Grzegorz Plewka heeft in 2006 besloten iets leuks voor knaagdieren te gaan doen. Uit zijn liefde voor dieren, maar ook de natuur is Ham-Stake in het leven geroepen. De snacks die gemaakt worden bij Ham-Staken zijn uniek te noemen. Natuurlijk en lekker! Zo zouden alle snacks voor knaagdieren moeten zijn!

Verse Planten voor Knaagdieren & Konijnen

Verse Planten voor Knaagdieren & Konijnen

Verse Biologische Planten en Kruiden voor knaagdieren! Hoe leuk en gezond is dat?! Wij vertellen je alles wat je moet weten over het gebruik en onderhoud van de plantjes voor je knaagdier en konijn. Welke plantjes het beste bij welk dier passen en hoe je het verblijf kunt inrichten met behulp van de plantjes.

De oplossing voor de looprad plassers!

De oplossing voor de looprad plassers!

Heb jij er ook zo één? Een knaagdier dat maar in zijn looprad blijft plassen? Als het looprad van kunststof is dan is er nog niet zoveel aan de hand, maar als je voor een houten loopradje hebt gekozen en je knager besluit daar zijn toilet van te maken dan wordt je daar niet vrolijk van. Gelukkig hebben wij de oplossing!

Hoe gebruik je de Joris No Smell Bodembedekking?

Hoe gebruik je de Joris No Smell Bodembedekking?

De bodembedekkers van Joris No Smell vormen samen een bijzondere groep met verschillende leuke toepassingsmogelijkheden. In deze blog vertellen we je wat meer over de verschillende mogelijkheden die er zijn per productsoort. Hoe je ze kunt gebruiken en hoe je ze kunt combineren om tot een fantastisch resultaat te komen!

Muis Hamster Gerbil Rat Cavia Konijn Chinchilla Degoe
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »