Blog over Knaagdieren!

Met Knaagdieren en konijnen naar de dierenarts

  • Geplaatst op
  • Door DRD Knaagdierwinkel
  • Geplaatst in Transport
  • 0
Met Knaagdieren en konijnen naar de dierenarts

Eigenlijk is het allemaal een kwestie van routine: alles even nakijken, naar het hartje luisteren in ogen en oren kijken, dat was het dan weer. Maar zo eenvoudig is het niet, want een bezoek aan de dierenarts kan voor knaagdieren en konijnen een ware uitdaging zijn. De autorit, de vreemde geuren en geluiden en dan ook nog eens die vele vreemde dieren in de wachtkamer. Jij als baasje kunt eraan bijdragen, dat het dier zich comfortabel en op zijn gemak voelt.

Winterverlamming bij de Russische Dwerghamster

Winterverlamming bij de Russische Dwerghamster

Terwijl de Syrische Hamster (Goudhamster) in de winter de show steelt met zijn vermogen om in winterslaap te gaan, weet bijna niemand dat de Russische Dwerghamster een soortgelijk trucje heeft. De Russische Dwerghamster kan namelijk in "Torpor" gaan, ook wel de winterverlamming genoemd. Veel baasjes krijgen de schrik van hun leven dat de dwerghamster is overleden.

Deze vitamines hebben Knaagdieren & Konijnen nodig

Deze vitamines hebben Knaagdieren & Konijnen nodig

Vitamines zijn essentieel voor knaagdieren en konijnen. Het grootste deel van de vitamines halen de dieren uit de "complete" voeding, een deel maken ze (onder de juiste omstandigheden) zelf aan en een deel kan apart aangevuld worden via verse groente en supplementen. In deze knaagdierblog vertellen we alles over vitamines voor knaagdieren en konijnen.

Muis Hamster Gerbil Rat Cavia Konijn Chinchilla Degoe
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »