Blog over Knaagdieren!

Bunny Speciaal Voer voor knaagdieren

Bunny Speciaal Voer voor knaagdieren

Bunny is een familie-onderneming, die uit liefde voor het dier werd opgericht. Doel was en is tot op de dag van vandaag het optimale, gezonde voer voor kleine zoogdieren te bereiden, dat op de oorspronkelijke levensomgeving en de behoeften van de dieren exact is afgestemd. Een bedrijf dat nauw samenwerkt met vooraanstaande dierenartsen op knaagdier gebied, wetenschappelijk onderzoek meeneemt in de productie van knaagdier voeding en accessoires. Bunny heeft als één van de eerste fabrikanten een suikerarme voeding ontwikkeld voor kleine knaagdieren, waardoor het risico op diabetes tot een minimum teruggebracht wordt.

Diabetes bij knaagdieren

Diabetes bij knaagdieren

Een thema waar we vandaag de dag niet meer omheen kunnen. Bij onze kleine knaagdier vrienden is het een terugkomend probleem "diabetes". Met name Campbelli Dwerghamsters zijn er erg gevoelig voor, maar ook bij de Russische Dwerghamster, Chinese Dwerghamster, Muizen en Degoes zien er dat diabetes frequent voorkomt.

Nieuwe Track & Trace

  • Geplaatst op
  • Door DRD Knaagdierwinkel
  • Geplaatst in Algemeen
  • 0
Nieuwe Track & Trace

De Track & Trace informatie lijkt slechts een klein onderdeel, maar wij vinden deze zeer belangrijk. Een gedetailleerde track & trace informatie is niet alleen prettig, maar vaak ook noodzakelijk en efficiënt. Wie wil er nou de hele dag thuis zitten om op zijn pakketje te wachten? Dat is ook de voornaamste reden waarom wij voor PostNL hebben gekozen en voor nog meer gemak hebben we vanaf nu een geheel eigen Track & Trace pagina waarop u op elk gewenst moment de verzendstatus van uw bestelling kunt raadplegen.

Muis Hamster Gerbil Rat Cavia Konijn Chinchilla Degoe
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »