Blog over Knaagdieren!

De oplossing voor de looprad plassers!

De oplossing voor de looprad plassers!

Heb jij er ook zo één? Een knaagdier dat maar in zijn looprad blijft plassen? Als het looprad van kunststof is dan is er nog niet zoveel aan de hand, maar als je voor een houten loopradje hebt gekozen en je knager besluit daar zijn toilet van te maken dan wordt je daar niet vrolijk van. Gelukkig hebben wij de oplossing!

Hoe gebruik je de Joris No Smell Bodembedekking?

Hoe gebruik je de Joris No Smell Bodembedekking?

De bodembedekkers van Joris No Smell vormen samen een bijzondere groep met verschillende leuke toepassingsmogelijkheden. In deze blog vertellen we je wat meer over de verschillende mogelijkheden die er zijn per productsoort. Hoe je ze kunt gebruiken en hoe je ze kunt combineren om tot een fantastisch resultaat te komen!

Waarom eten mijn knaagdieren geen kruiden?

  • Geplaatst op
  • Door DRD Knaagdierwinkel
  • Geplaatst in Kruiden
  • 0
Waarom eten mijn knaagdieren geen kruiden?

Wat is dat toch?! Je hebt net verschillende soorten kruiden gekocht voor je hamster en hij kijkt er niet naar om, je muis ruikt een keer en loopt weer weg en de ratten maken er een nestje van in plaats van het op te eten. Waarom reageren deze dieren zo op kruiden?

Bunny Speciaal Voer voor knaagdieren

Bunny Speciaal Voer voor knaagdieren

Bunny is een familie-onderneming, die uit liefde voor het dier werd opgericht. Doel was en is tot op de dag van vandaag het optimale, gezonde voer voor kleine zoogdieren te bereiden, dat op de oorspronkelijke levensomgeving en de behoeften van de dieren exact is afgestemd. Een bedrijf dat nauw samenwerkt met vooraanstaande dierenartsen op knaagdier gebied, wetenschappelijk onderzoek meeneemt in de productie van knaagdier voeding en accessoires. Bunny heeft als één van de eerste fabrikanten een suikerarme voeding ontwikkeld voor kleine knaagdieren, waardoor het risico op diabetes tot een minimum teruggebracht wordt.

Muis Hamster Gerbil Rat Cavia Konijn Chinchilla Degoe
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »