Blog over Knaagdieren!

Assortiment wijzigingen bij Carefresh

Assortiment wijzigingen bij Carefresh

Carefresh is één van de meest populaire bodembedekkers in Nederland. De vrolijk gekleurde en vooral zachte papierpropjes sieren menig hamsterverblijf en terecht want het is een hele mooie bodembedekker die niet stof en goed absorbeert. Voor alle fans een korte samenvatting van de veranderingen binnen het Carefresh assortiment.

Eikenprocessierups en knaagdieren

Eikenprocessierups en knaagdieren

Het Kenniscentrum Eikenprocessierups heeft bekend gemaakt dat er dit jaar drie keer zoveel eikenprocessierupsen zijn, in vergelijking met een jaar geleden. Enorme jeuk, rode bultjes en soms zelfs heftige klachten als kortademigheid of een dikke tong kunnen het gevolg zijn van contact met de minuscule brandhaartjes van de rups. Ook dieren hebben er last van, waarschuwt dierendermatoloog.

Ham-Stake Natuurlijke Snacks voor Knaagdier en Konijnen

  • Geplaatst op
  • Door DRD Knaagdierwinkel
  • Geplaatst in ham-stake, Snacks
  • 0
Ham-Stake Natuurlijke Snacks voor Knaagdier en Konijnen

Ham-Stake is een familie bedrijf uit Polen. Eigenaar Grzegorz Plewka heeft in 2006 besloten iets leuks voor knaagdieren te gaan doen. Uit zijn liefde voor dieren, maar ook de natuur is Ham-Stake in het leven geroepen. De snacks die gemaakt worden bij Ham-Staken zijn uniek te noemen. Natuurlijk en lekker! Zo zouden alle snacks voor knaagdieren moeten zijn!

Verse Planten voor Knaagdieren & Konijnen

Verse Planten voor Knaagdieren & Konijnen

Verse Biologische Planten en Kruiden voor knaagdieren! Hoe leuk en gezond is dat?! Wij vertellen je alles wat je moet weten over het gebruik en onderhoud van de plantjes voor je knaagdier en konijn. Welke plantjes het beste bij welk dier passen en hoe je het verblijf kunt inrichten met behulp van de plantjes.

Muis Hamster Gerbil Rat Cavia Konijn Chinchilla Degoe
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »